Rachel Weisz se stala novou tváří světoznámé kosmetické značky!

Rachel Weisz se stala novou tváří světoznámé kosmetické značky!

“Dokonalá, bystrá, odvážná a vášnivá žena, výtečná herečka a matka s moderní rodinou, Rachel Weisz dokáže skombinovat všechny tyto důležité role a rysy s úžasným talentem a velkorysostí” uvedl Cyril Chapuy, Prezident značky L’Oréal Paris. “Její podmanivá krása, přirozený šarm a souznění s hranými postavami jsou jen některými z aspektů, kterými si nás získala. ”

Rachel Weisz prokázala svůj talent během své kariéry v rámci nejrůznějších divadelních i filmových projektů. Weisz je držitelkou Ceny Akademie, Zlatého glóbu i ceny SAG (Screen Actors Gild) za výkon ve filmu Nepohodlný podle románového bestselleru Johna le Carrého.

V poslední době se věnovala natáčení thrilleru Jima Sheridana Dream House, ve kterém hraje po boku Daniela Craiga a Naomi Watts. Film bude uveden v únoru 2011. Weisz se také nyní věnovala nezávislému projektu politického dramatu The Whistleblower režírovaného Larysou Kondracki, který měl letos premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu.

Weisz také v současnosti září po boku Maxe Minghelly ve staroegyptském eposu Agora od Alejandra Amenabara.

Mezi její předchozí filmové úspěchy patří Bratři Bloomovi Riana Johnsona; Moje borůvkové noci od Wong Kar Weia; Pevné pouto Petera Jacksona; romantické komedie Určitě, možná Adama Brooka; Santa má bráchu Davida Dobkina; sci-fi a dobrodružný film Fontána; thriller Francise Lawrence Constantine; Porota Garyho Fledera; Chladnokrevně Jamese Foleyho; Jak na věc Chrise a Paula Weitzových; Sommerovy trháky Mumie a Mumie se vrací; Nepřítel před branami Jean-Jacquesa Annauda; Temná hra Michaela Winterbottoma; Armáda v sukních Davida Lelanda; Zrozeni z moře Beebana Kidrona; Svůdná krása Bernarda Bertolucciho a Podoba věcí Neila LaBute.

Rachel Weisz se zařadila do seznamu význačných tváří L’Oréal Paris, který zahrnuje Diane Kruger, Aishwaryu Rai, Patricka Dempseyho, Gong Li, Freidu Pinto, Gerarda Butlera, Andie MacDowell, Evangeline Lilly nebo Beyoncé Knowles.

ČTĚTE TAKÉ:
Jak si správně vybrat podprsenku?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud