RADANA (32): Miluji fetišistu a nestydím se za to!

24 komentářů

Anonymizovaný
31. března • 19:12

Na světě je největším fetišem vysoké finanční nakradené konto.Prý jsou u žen co mají doma boháče fetišisty zaznamenány mnohačetné multiorgasmy kdy ani chlap nemusí být v posteli chlap,zbije chudáček do němoty svou ženu,ona se udělá a ráda.Do konce jsou ženy na hajzly úchylné.................. :-!

Anonymizovaný
28. července • 10:58

jsem fetišista ujetý na krásné kožené rukavice a to jak dámské i pánské.Vlastním rozsáhlou sbírku.Je zde někdo se stejným zaměřením

Anonymizovaný
24. prosince • 9:04

@Anonymizovaný: Díky stejné úchylce mého přítele už vlastním tolik párů rukavic, že je do konce života neunosím. Miluje když si vezmu dlouhé rukavičky a vedu se s ním za ruku. Naučila jsem se je nosit všude a tak mi koupil i červené a hnědé aby mi ladily k ostatním botám. zamilovala jsem se do těsných dlouhých rukavic které nesundavám ani při ovládání mobilu. Přítel je v tranzu když mu sáhnu do rozkroku nebo ho nechám sledovat jak si je oblékám.

Dasa63
25. července • 17:50

tak to má celkem super, to by mi nevadilo :-) nevím, proč to tak řešila. je to dost častá úchylka. a neškodná, více méně příjemná.

Anonymizovaný
10. května • 20:38

@Dasa52: Ahoj Dasi, to máš fajn, je vidět, že jsi rozumna holka, už jsem potkal takove, ktere to chápou a ktere vůbec nevedi o co jde a v pohodě Te odsoudí a myslí si jake jsou hvězdy. Měj se hezky a verim, že doma máš taky úžasného muže

farah.farah
25. července • 14:18

Luisička: to máš docela zajímavé preference tedy. :D

ruzickaa
25. července • 13:21

Tak nějaká velká zvrhlá úchylka to není nechat si pečovat o nožky je příjemné .

Luisička
24. července • 11:55

NO A CO, ČLÁNEK K NIČEMU ,FETIŠISMUS NIC NENÍ,ALE MILUJI PEDOFILA NEBO TERORISTU.......

Jesus007
24. července • 10:04

Babaloo55: Chudáku, musíte trpět až běda, já se se ženou rozešel právě kvůli tomu, že se neuměla mazlit a dotýkat, byla studená jak psí čumák, já bych se mazlil hned, třeba každý den.

Babaloo55
24. července • 7:15

Já bych to brala všemi deseti! Manžel nikdy na nějaké mazlení, objetí, dotyky apod. nebyl, poslední pusu jsem dostala asi tak před patnácti lety. No a na nohy?? No to už vůbec ne! Ani dotek!! Titulek je poněkud zvláštní. Nikdo o tom neví, ale Radana se za to nestydí. Nechápu tedy, před kým se jako nestydí.
Pro redakci: ...úzkými a drobnými chodily. Takže někdo někde chodil, nebo tam patří chodidly? Achjo, upadá to, stále to upadá.

bruttt
23. července • 22:11

Rambíša: to je pravda...a třeba byste ho musela odmítnout že ?
já naopak ocenuji coming out muže - pochopení ženy...každý je nějaký a on se nemusí přetvařovat...ona ví, jak na něj a je pro něj BOHYNĚ :)

Rambíša
22. července • 20:09

Hm,myslela jsem ,kdovíjaká úchylnost,a ony jen nohy....Zaplaťpánbu za to! Mohlo by to být i horší a hnusnější něco.

mambule
22. července • 19:46

Když tak clovek čte, co za zvěrstva jsou někteří lidé schopni spáchat, musi mu jakýkoliv fetisismus pripadat jako milá a sympatická uchylka. Přeju hodně štěstí a nožičky si opatrujte :-)

Elynor
11. června • 11:12

No jo, masáže, pedikúra, nic proti, i žertovné ponožky dobrý, ale boty na podpatku, to bych měla problém. Neumím na tom chodit. Jo, kdyby takovému pánovi stačilo, že si boty na vysokém podpatku obuju doma, a malebně se v nich rozložím na sofa, on se bude kochat pohledem a laskáním, budiž. I do postele bych si případně byla ochotná vzít boty na kramfleku. Ale pokud by požadoval, abych v takových botách dnes a denně chodila po světě, do práce a tak, to by neuspěl, to bych splnit nemohla. Ani při nejlepší vůli. Ovšem jelikož taky ale nemám nožky Popelčiny, aby byly něžné a drobné, tak zřejmě nikdy takový problém nebudu muset řešit :-)
No a fetišismus obecně ani nepovažuju za úchylku, spíš za jistý druh záliby.

Mata69
10. června • 23:24

šiška: a je to nenormálnost, o čem tady píší? Nebo, co je "normální"?

Mata69
10. června • 23:23

lebahu: bývalá kolegyně to měla doma taky tak. Měla spousty střevíčků a lodiček...botky všeho druhu na vysokých podpatcích. Jednou nám řekla, že jí je kupuje manžel a k našemu údivu "dobrovolně a rád"...jen za to chce jednu maličkost...že si ty nové botky vezme večer do postele ;-)

lebahu
10. června • 19:50

helza: Jestli tě paruky sexuálně vzrušují, je to fetišismus :-D

helza
10. června • 18:46

taky by mě zajímalo, zda je to fetišismus chlap horňák, dolňák, ženská na paruky a podobně. Já jako malé, pětileté dítě chodívala ke kamarádce. Její maminka lehávala po práci na pohovce a tatínek vždy držíval ve dlaních a všelijak laskal její chodidla třeba i hodinu. Z té doby už si nic nepamatuji, jenom tohle. A ta vzpomínka mě provází celým životem jako něco krásného. Jako vzpomínka na nádherné manželství, překrásný a něžný vztah i po letech. Dodnes je vidím a dodnes si myslím, že jejich vztah byl úžasný. A ejhle, on to byl vlastně "úchyl". :-)

ivca001
10. června • 13:16

A co je za problém? Tohle bych si tedy užívala: masáže nohou pedikúry, nové botky, rozmazlování. :-) Nechápu proč by to měl být problém nebo frustrace. Když jsou chlapi ujetí na prsa nebo zadky, tak to nikomu divné nepřijde.

Anonymizovaný
10. května • 20:45

@ivca001: Ahoj Ivi, uplne souhlasím, že bys byla stastna, když bys mela dostatek nových botiček od chlapa a vůbec by mu nevadilo ze bys utracela, oba byste byli spokojeni a s tim jistym. Ty nové botky a on ze je muže mit ochozene po sve vlastni ženě a hlavně byste k sobe meli ještě blíž

frakira
10. června • 13:16

Niki! :-D
Každopádně happy end mě překvapil a také potěšil. Čekala jsem: zjistila jsem, že je fetišista a nevím, jak dál! - jak to tady chodívá...

niki.6
10. června • 11:34

Jak já mám ráda happy end :))))). Mě by to určitě nevadilo, dokud by zůstal u mých :))). Hodně štěstí.

šiška
10. června • 11:33

Jo, ta příroda, obdařila živočicha různejma anomáliema. Ale pokud je neškodný a neubližuje, tak vlastně o nic nejde. Já jsem tedy typ člověka, že by mě každá nenormálnost nejspíš vadila, přišel by mi ten člověk svým způsobem divný.

lebahu
10. června • 7:48

Tohle má doma kamarádka a vůbec si nestěžuje a ani jeden z nich se s tím nějak netají, prostě ho "rajcujou nohy a boty na podpatku". Manžel jí kupuje spousty úžasných luxusních botiček, má botník narvaný k prasknutí Co by za takového "úchyla" jiná dala :-D
Jakákoliv "úchylka" pokud se odehrává za souhlasu obou (všech) zúčastněných a neohrožuje nikoho na zdraví je "normální". Horší je, když fetišista krade dámské prádlo sousedce ze šňůry a nebo lodičky nechané na rohožce přede dveřmi.

Doporučujeme

Články odjinud