5
Fotogalerie

Radikální módní experimenty pro mladé

Jarní trendy nás svádí k experimentům. Zahoďme konvence a vyzkoušejme takové kombinace a oblečení, jaké bychom na sebe možná nikdy neoblékli!

Jarní období je o znovuzrození přírody, květech a energii. Jarní elán uchvátil i módní návrháře - ve znamení jara vytvořili neuvěřitelně barevné a inspirující kolekce.

Už jsem se nemohla dočkat. Chtěla jsem mít zase něco nového ve svém šatníku. Když už experiment, tak se vším všudy. Nešla jsem do obvyklých obchodů, ale porozhlédla jsem se na internetu a na adrese www.otto-shop.cz/b-18-flashlights.html jsem našla, přesně, co jsem hledala.

Zajímavé trendy oblečení pro mladé, experimentální barevné kombinace, Rock’n’roll přítomen všude, k tomu fantastické džíny.

Zastoupeny jsou všechny možné typy a střihy džínů, různé orientální prvky a doplňky všech možných kultur. Letošním hitem je indický folklór, tunika a dlouhé košile. Vyznavači etno stylu a přírodního stylu mohou vybírat z bohaté nabídky vyšívaných halenek, džínových bund a krajkových vzorků.

Tyto různé etno styly vyniknou ve spojení s přiléhavými džíny a oblečením technických materiálů. Vracejí se malé vzorky ve formě kotev a plachetnic, tenisové sukně a malé svetry připomínající lesk mořského pobřeží padesátých let.

Velmi potěšena nabídkou jsem si objednala, co jsem měla v úmyslu a k tomu další výrobky - možná jsem to i lehce přehnala - té nabídce jednoduše nešlo odolat! Navíc, jako nová zákaznice OTTO jsem obdržela slevu v hodnotě 175 Kč. Co říct závěrem? Mohu to jedině doporučit.

Více také na www.otto-shop.cz

Doporučujeme

Články odjinud