6
Fotogalerie

Radim Uzel přednášel o sexu, ale přerušila ho rvačka novinářů!

Tak to byla zase jednou pořádná ostuda. Na úterních (16. 8.) oslavách 21. výročí založení NEI REPORTu v secesních prostorách hotelu Evropa se strhla pořádná rvačka! Tu unikátně zachytil fotoreporér.

A to zrovna při přednášce známého sexuologa doktora Radima Uzla (71).

Tradičně hladová skupina "holubářů" (novináři hluboko za zenitem, kteří chodí na společenské akce za účelem pořádně se nacpat a ještě si v igelitkách přinést něco domů) nevydržela ani pět minut a jako kudlanky se vrhla na vše, co se dalo spást. Přednáška nepřednáška - plné pupky byly přednější.

Doktor Uzel se zrovna dostával k tématu zajímavému pro většinu hostů, "proč chlapům většinou stojí", když to nepotřebují, a klidně si odpočívá, když by měl vyvinout činnost… A vtom se strhl boj o žvanec!

Jeden z nejaktivnějších nenasytů se pustil do rvačky s člověkem, který se viditelně chtěl poučit. Létaly pěsti, sem tam se objevil zápasnický chvat. Nakonec byl agresivní "holubář" vykázán na ulici do péče přispěchavších policistů.

Nažhavení pánové se ale, vzhledem k časové tísni, už zbytku přednášky a rad doktora Uzla nedočkali.

Na závěr akce se rozcházeli k domovům smutní a nepoučení. Na rozdíl od nich nám ovšem pan doktor tajemství úspěchu prozradil.

"Neposlouchá-li vás ten dole a odmítá-li poslušnost, nezoufejte. Máte ústa, jazyk a zdravé ruce, což někdy může být pro ženu mnohem větším kouzlem, než to, co nosíte v kalhotách," uvedl Uzel.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: Nekažte si zdraví nesprávnou velikostí podprsenky!

Doporučujeme

Články odjinud