Radim Uzel: Ženy čeká převrat v sexuálním životě

41 komentářů

Jess**
9. srpna • 12:55

TAkže milé dámy a pánové, odsuzovat něco co jste nevyzkoušeli je dosti povrchní. A tvrdit že stačí šikovný chlap taky neni pravda. Některé ženy můžou mít cassanovu a stejně orgasmu nedosáhnou, protože to je prostě jejich problém, ne problém chlapa. Tento probllém jsem měla i já, orgasmu jsem při sexu nedosahovala, pouze při orálním sexu dlouhou stimulací. ROzhodla jsem se tedy zkusit tento přípravek.. Měla jsem ze 45ti tobolek pouze 3, potom jsem na to svojí leností uplně zapomněla, běžel čas a za 14 dní až tři týdny jsem začla být abnormálně chtivá a to bez stimulu! třeba jen tak v práci, jen tak z minuty na minutu a bylo to tak silné že jsem musela se uspokojit sama. Takže libido neuvěřitelně stouplo a při samotném sexu kdy jsem dříve skoro nic necítila, jsem dosáhla orgasmu a ještě rychleji než dřív.. takže obrat o 180 stupnů a to jsem si to koupila jen ze zvědavosti;);)

marketa.laj@centrum.
18. ledna • 2:00

Markéta také jsem naletěla jako Renatka. A stále jsem ze sebe dost zoufalá. Už nevím co mám dělat. Prosím o pomoc.

MichalMartinů
14. října • 11:29

RADIM UZEL JE MIMO. UČINEK VŠECH LÉKů JE ZDÁNLIVÝ.
KDYŽ NENÍ SIGNÁL, TAK NESTOJÍ.
KONTROLNÍ OTÁZKA. PROČ NENÍ SIGNÁL???
ŽENA NEMILUJE.POKUD SE TÝKÁ INFORMACÍ, TAK V MOZKU Z HLEDISKA MYŠLENÍ NENÍ ULOŽENO VůBEC NIC.
MOZEK JE PŘEVADĚČ SIGNÁLů Z MEZIPROSTORU PRO POHYB TĚLA. JE TO MECHATRONICKÁ VĚC
VEŘÍM, ŽE ČLOVĚK MůŽE BÝT MNOHOKRÁT MALÝ.

ČLOVĚK JE LOUTKA A TY NITĚ NEJSOU VIDĚT. CHÁPEŠ TO?
AŤ DĚLÁŠ, CO DĚLÁŠ, POŘÁD JSEŠ LOUTKA – JDOU TI DO HLAVY SIGNÁLY Z NEVIDITELNÉHO
MEZIPROSTORU M-THEORY (12 ROZMĚRů, MY ŽIJEME VE ČTYŘECH – X,Y,Z,T) (ELEKTRONY)
ŽE JE TO JINAK, JE VYLOUČENO, STAČÍ, KDYŽ SE PODÍVÁŠ, JAK MOZEK VYPADÁ – JSOU TAM
OBLASTI A KAŽDÝ SVAL MÁ SVOU OVLAST, VELKÉ OBLASTI PRO VELKÉ SVALY JSOU
VIDITELNÉ NA POVRCHU. JAK MYSLÍŠ, ŽE BY SE JINAK TA ELETRIKA V MOZKU BRALA?
LIDSKÝ MOZEK VůBEC NEMYSLÍ



LIDSKÝ MOZEK VůBEC NEMYSLÍ,ČLOVĚKU MYSLÍ JINDE NA FYZIKÁLNÍ NIKOLI BIOLOGICKÉ BÁZI, protože jako technik mimo jiné nevěřím, že vzruchy mezi neurony pohybují tak rychle, aby bylo možné zpracovat prostorový obraz v takové kvalitě, jaký vidíme. Myslím si také, že nerv z ucha z elektrického hlediska nemůže přenášet zvuk (myslím, že na biolologické bázi (nervem) nelze přenést tón komorní a o frekvenci 440 Hz – to neurony by to podle mě nemohly stíhat), že člověk slyší na úplně jiné bázi než se říká. Myslím, že s ostatními smysly je to podobné. Myslím, že nervy z uší a očí jsou "na oko" podobně jako slepé střevo.
Myslím, že mozek je určen k něčemu mnohem prostějšímu, a to jako brána k ovládání svalů. (Myslím, si, že dinosauři, kteří měli malou hlavu a ještě jeden mozek uvnitř těla, jej neměli kvůli přemýšlení, ale proto, aby elektrické proudy z něj [Ampér] stačily k ovládání velkých svalů,chápeš??? Mozek musí zaujímat určitý prostor, aby se z neho urodilo dost elektronů. Myslím, že má-li holka menší hlavu než kluk, tak to nemá nic společného s inteligencí, ale u kluka větší mozek vládne vetšímu tělu) Signál pro ty svaly se v mozku ale netvoří, myslím si. Myslím, že mozek nemůže zároveň myslet a být zdrojem elektrických signálů jdoucích v nervech do celého těla. Myslím, že to není z elektrického hlediska možné. Myslím, že když hraje klavírista Chopina, tak se ten signál pro ruce nemůže vytvářet chemickými reakcemi v mozku (na základě čeho by se vytvářel?).Jak bys v mozku na neuronech realizovala paměť???
Já si myslím, že se elektrony objevují z neviditelných rozměrů dvanáctirozměrného prostoru M-theory, kde se nachází lidská duše. Jestli si
myslíš, že to není pravda, tak napiš chemické rovnice, které produkují v mozku elektrony. Myslím, že lidský hlas vychází přímo z duše.To, co píšu, by Ti mohlo přinést další životy v budoucnosti i dlouho po Tvé smrti.
Myslím si, že Bůh software na bázi strun (M-theory) nahraný a spuštěný v neviditelných dimenzích reality, na kterém jsou spuštěny všelijaké podprogramy, kterými jsme i my. Svět a vývoj lidstva má podle mě úžasnou logiku. Myslím, že jsme něčí pokus. Člověk přece nestvořil zvířata a rostliny. Vše živé má digitální bázi (kódované v DNA). Nevěřím, že miliardy bází DNA se může uspořádat náhodnou srážkou molekul za pouhých několik miliard let. Myslím si, že evoluční vývoj neexistuje, že první lidé se narodili přímo z pračlověkyň syntézou DNA ve vajíčku Bohem z neviditelných rozměrů světa (z Ducha Svatého) jako se narodil Ježíš Kristus, že takovým způsobem vznikly vyšší živočichové na Zemi. Pokus vím, tak se nenašly kosti, které by ukazovaly spojitý evoluční vývoj...
Myslím si, že z Ducha Svatého rostou letos houby, že když je mokro, tak je možné v té vodě syntetizovat potřebné molekuly DNA. Myslím si, že takto vznikl na Zemi v moři život. Dále si myslím, že elektrostatický náboj Země, který drží mraky na obloze je také dílem Boha a povodně u nás koncem století nebyly náhodné (vystřídaly se skoro na všech tocích během krátké doby, což je málo pravděpodobný úkaz), že Bůh je schopen do jisté míry řídit i počasí (stačí nepatrný zásah do atmosféry z vyšších dimenzí a může to způsobit tajfun, myslím si. ON si to napočítá. Počítač na bázi strun musí počítat s obrovskou rychlostí..

David
9. října • 21:26

Ano, máte pravdu, je dost vzdělaný na to, aby dokázal vydělat na nevzdělanosti a důvěřivosti druhých. (Pokud by ovšem snad sám byl přesvědčen o účinnosti tohoto donebevolajícího podvodu, měl by okamžitě vrátit diplom). Kupte si ty drcený netopýří křídla, vyzkoušejte, a pokud Vám snad nepomohou, hledejte chybu sama v sobě!

MĚDÍLKOVÁ MAJKA
29. září • 19:08

Nevím proč urážíte vzdělaného člověka.Kolik všemožných preparátů už na trhu bylo a k ničemu.Poslouchejte panaDrUzla když má nějakou přednášku a v jeho slovech je jenom to nejlepší.Když nepomáhá nějaký prášek kterému dělal reklamu hned ho nepranýřujte,ale hledejte také chybu v sobě.Je to velice progresivní člověk a vždy na jeho slova došlo.mMoc mu fandím, ráda poslouchám jeho relace.Přeju hodně zdraví a slušné pacienty. MAJKA

David
4. srpna • 21:29

Holky, je mi hrozně moc líto že jste se spálily, ale Arginmax prostě fungovat nikdy nemůže Je registrován jako potravinový doplněk a jeho účinky bych přirovnal asi k tomu, jako kdyby člověk denně snědl jednu mrkev. Jenže ta nestojí tolik prachů. Nejsmutnější je, že se pod tenhle sprostý podvod vědomě a dobrovolně podepsal mediálně známý člověk, kterému lidi věří. Je to neodpustitelná prasárna hovada bez svědomí. MONEY TALKS. Nebuďte smutné, jednou určitě účinný přípravek pro ženy přijde, ale určitě to nebude arginmax (kyselina asparagová)-zcela běžná aminokyselina. Ale Radim Kužel je normální zmrd, dámy mi snad prominou ten výraz...

MichalMartinů
6. června • 8:08

Myslím, že spíš než takový přípravek je potřeba našim děvám přidat k jejich poznání několik vět.

tonik
7. února • 16:44

je to podvod .nekupovat co je v televizni reklame

nikinka
20. srpna • 13:07

Zdravím, tak jak to tu sleduji tak zázraky v posteli se nekonaly...Ale souhlasím s Neerri - chlap co má šikovné ruce a prsty a nemyslí jen své uspokojení je lepší než nějaké prášky. K nezaplacení!!!

Fotbalfan!
22. května • 14:41

Fotbal je v cajku!!

Fotbalfan!
22. května • 14:41

Fotbal je v cajku!!

Renata
30. dubna • 6:13

taky jsem naletěla, očekávala jsem slibovaný zázrak a ten se nekonal stálo mě to 3x630,- Kč

dana
30. dubna • 6:09

je to blbost - vyzkoušela jsem 2 balení a neviděla jsem žádné výsledky. Dostal zaplaceno za reklamu.............

*Jitus*
26. dubna • 17:50

Nevěřte mu ani slovo, doporučuje na těhle stránkách všechny nové léky.

maark
24. dubna • 10:47

myslím, že uzel je zaplacený. mně je osobně nesympatický a když ho slyším, tak bych ho nejradši praštil do koulí. Furt se blbě usmívá a dělá si z každé=ho zcela neprokrytě prdeél. Je to hýjzl, bacha na jeho kecy. kecá pro toho, kdo mu víc zaplatí. Jako kott ve sněmovně (kokott).

doktor Uzel
24. dubna • 0:57

sypu to holkám do coly. Co myslíte, chtějí abych jim to udělal hned na stole v kavárně, al ejá počkám až dojdeme domů. Pak ze mně strhají šaty a to byste koukaly, jak jsou odvázaný. Včera jsem takhle sbalil dvě jeptišky. stačilo šest tablaet, pánové, čtyři pro ně a dvě pro mě, a byly říčný až do rána. Já jel jako parochod, jako mašina, jako perpetum mobile, vystříkal jsem aspon osumkrát za noc. ještě ted ležím a klepu se

lada
28. března • 19:53

velice dobry! uvidime, vyzkousime:)

Estate
23. března • 21:49

Pokud mám muže,který ví,na jakou strunu má zabrnkat a hlavně umí,tak nepotřebuju tablety a cpát se práškama aby měly účinnost jeden týden,to se mi zdá trochu přes!

Neerri
9. března • 10:29

Myslím, že je to dost zajímavý.Až budou nějaký přebytečný penízky, určitě to vyzkouším! Ale je pravda, že kdo to umí a je šikovnej, nepotřebuje k "tomu" žádné prášky...

Veyrona
28. února • 16:18

Vyzkouším to, možná to bude ještě lepší.. koho potkám, vrhnu se na něj...:o)

18. února • 11:42

no husty

Maruška
13. února • 19:02

Tento článek skutečně zavdává příčinu domnívat se, že se jedná o předplacenou komerci.

12. února • 20:24

hbfguivnhrthbmjunimunnk

zabak33
22. prosince • 19:01

Co chcete po clovekovi,ktery byl 12.let predsedou stranicke organizace KSC v nemocnici.Vzdyt je to bycejnej hajzl.Probudte se.

HuňatejBeránek
17. prosince • 13:16

no poměrně nás to zaujalo jenže když to někdo umí tak nepotřebuje žádný pilule!

bberenika
12. prosince • 14:30

Zenskej orgasmus je prece podstatne lepsi a co teprve nekolikanasobny orgasmus o kterem si chlapi mohou nechat jen zdat.

LOLík
10. prosince • 17:12

:-))) Je to opravdu super věc vyzkouším to na pár holkách a uvidim co stoho vzejde :-)))

Chuanita
10. prosince • 14:50

Stejný erotický prožitek jako mužům???? To jako že ten můj ženský prožitek je nějak méněcenný??? Já si naopak myslím, že je mnohem lepší...

geroc
10. prosince • 12:13

Panu doktorovi došli penízky co? No sex už je otřepané téma na rozdíl od počátku devadesátých let. Ale na druhou stranu by redakce\"dámy\" mohla články tohoto typu označit jako \"komerční prezentace\". Anebo už potřebují prašky??

Fero
4. prosince • 17:45

Hehe, tak me napada, ze sexualni prevrat by se spis mohl nastartovat necim takovymto: http://www.drticka.cz/navod.php:-D

deakrice
4. prosince • 16:27

Páni, docela mě zaráží, co vše Uzel řekl..pokud je to pravda.Peníze jsou asi peníze...nebo že by to skutečně a nezištně propagoval?....

xx
4. prosince • 15:24

A nebo mě.

Hylda
4. prosince • 15:23

Vy se tady bavíte úplně o píčovinách se mě zdá tak, například kdo chce něco pořádnýho zažít tak ať zavolá mě. 776075085

jarka001
4. prosince • 13:47

Vážený Uzlíku, ještě, že Tě znám a mám Tě ráda. Jinak bych Tě za tuto reklamu odsoudila. Je více než zřejmé, že za to, musí být slušná apanáž.

jana
3. prosince • 14:38

No já nevím, se svým předchozím přítelem jsem měla chuť na sex často. Můj současný mne vzrušuje velmi málo a já jeho podobně, občas si stěžuje že ho vzrušuju míň než děvče se kterým byl jen kvůli sexu. Myslím že kdybych věděla proč mne tak málo fyzicky přitahuje (přitom je velmi pěkný a to tělo je super) tak bych takové tabletky ani nepotřebovala. Ale až budu fakt zoufalá tak do nich investuju - možná je do té doby i zlevní :-)

Neit
30. listopadu • 21:01

No to je jak zadarmo!!:))) Za ty prachy bych radši jela někam do teplých krajin a výsledek by byl ještě rozhodně lepší :)

L.
28. listopadu • 8:55

Pro JJ - neboj, ono to přijde. Kolik je ti let a jak dlouho se svým přítelem jsi? Mně elán do milování s mým manželem vydržel asi tak 15 let. Byli jsme schopni milovat se denně, i několikrát. Dnes se mi blíží 50-tka a už to holt není, co to bývalo. Manžel z toho pochopitelně nadšený není, proto ty moje pokusy o oživení mého zájmu o sex.

JJ
27. listopadu • 21:45

Já bych potřebovala něco opačného, něco, co mne zchladí natolik, že mi sex s přítelem 2x do měsíce bude stačit;-)

šárka
27. listopadu • 13:49

No, neumím si představit, že bych něco takového použila, lépe řečeno potřebovala. Mně stačí muž, který mně má rád. Že to píše Dr. Uzel, mně neudivuje, potřebuje peníze (kdo z nás je nepotřebuje, že), on se určitě někdo nachytá. Ovšem tyhle přípravky jsou "v trendu", připadá mi to podobně, jako kdyby si všechny ženy měly nechat udělat silikonová prsa. Hlavně, prosím Vás, zaplaťte.

skeptik
27. listopadu • 13:07

Opravdu to R. Uzel řekl? A kolik za to dostal? Je to všechno šméčko na lidi.

L.
27. listopadu • 10:51

Tento nový přípravek jsem nevyzkoušela, ale vyzkoušela jsem panem Plzákem velmi doporučovaný Vasogen, tři tabletky bratru za 500,- Kč a již jsem k takovýmto nadšeným a zaručeným řečičkám dost skeptická. Na druhou stranu chápu, že jsme každý jiný a nemusí působit na všechny stejně. Akorát je zajímavé, že na mě nepůsobí nic. Ani prášky na poprsí, ani Vasogen. Já vím, vyhozené prachy, ale když to nevyzkouším, umřu v nevědomosti. No, tak uvidíme.

Doporučujeme

Články odjinud