RADKA (43): Po rozvodu mě obtěžoval ženatý kolega bývalého muže

13 komentářů

SandraN
3. května • 17:27

Souhlas.
Byl to nějaký nepříliš inteligentní pán, který se zmohl pouze na občasné výpady po esemeskách a na víc se nezmohl. Co by ho vykurýrovalo, když jí to tak vadilo? Asi aby si došla k nim domů a zeptala se ho, zda by jí nevymaloval celý byt. Že moc děkuje za nabídnutou pomoc. Že na víkend jede pryč s novým přítelem, tak aby sebou hnul. Ona už by mu to manželka doma vysvětlila. A zaměstnala ho, aby neměl roupy....

Elynor
2. května • 23:39

Ono to celé vlastně ani nestálo za tolik rozruchu. Kdyby ty zprávy mazala a nijak na ně nereagovala, pán by s tím brzo přestal, nebavilo by ho to, bez odezvy.

SandraN
2. května • 22:48

Snad to ani nebylo obtěžování, spíš trapné vyjíždění po někom a uslintané vnucování. Taky bych reagovala hned. Že si podobné výpady nepřeju. A byla bych schopná toho ometáka ztrapnit nápodobně. Tedy tam přijít a před svědky mu říct, aby si ty svoje citace a výlevy nechal. A bývalý manžel je taky dáreček. Toho bych vypucovala. Oba pánové jsou netaktní jednoduší jedinci. Něco takového mít doma, to je terno.

Rambíša
2. května • 13:40

Radka měla hned zakročit a napsat,že nemá zájem a taky již další sdělení od něj nečíst a vůbec na to ani nemyslet.Pánové mívají všelijaké hloupé nápady,tak to asi chtěl vyzkoušet - zda by nedošlo k nějaké akci.

Elynor
2. května • 8:52

No a poslat ty zprávy manželce nebo dokonce policii, tak z toho vyjde trapně zase jenom Radka. To, co je v článku citováno, je sice dvojsmyslné, ale pán klidně může tvrdit, že to tak vůbec nemyslel, že jsou to naprosto neškodné nabídky pomoci, a že neměl vůbec žádné nepatřičné záměry. Že je to omyl, Radka si to špatně vyložila, a on jí opravdu nezištně nabízel pomocnou ruku. A co mu kdo dokáže, jestli to myslel jinak nebo ne. Mimochodem autorka si opět neujasnila, jestli je to Radka nebo Zdena. ]:-D

lebahu
2. května • 8:13

V tomhle případě je totální blb ten jeji ex, když předá kolegovi fotky, telefonní číslo a vylíčí mu, že bejvalá je zoufalá neuspokojená chudinka... Čert ví, jestli v tom nebyl nějaký záměr, aby měl pro případný soud o alimenty v ruce důkaz, jaká je nemorální osoba.

helza
2. května • 18:55

@lebahu: Taky mě to napadlo. Na mého ex by to i sedělo.

Elynor
2. května • 8:42

@lebahu: Na takovou konspiraci bych uvěřila u ženy, ne u muže. Kromě toho mají už po rozvodu, tedy alimenty musí být vyřešené, a za druhé tam se nebere v potaz morální profil, ale výše příjmu. Spíš bych věřila tomu, že z toho pánové měli obrovskou legraci, a když Bohdan vylíčil Erikovi, jak to Radku parádně vytočilo, chechtali se tomu půlku pracovní doby.

lebahu
2. května • 9:42

@Elynor: Evidentně neznáš mýho bývalýho... to je přesně akce v jeho duchu. Dnes už se nedá na mužskou logiku a přímočarost (černý nebo bílý, život nebo smrt, hlavou proti zdi...) spolíhat. Dnešní muži mají i city (krom hladu a žízně) a klebetí a kují pikle hůř než baby. :-D Že to soud o nezajímá je sice pravda (leda by chtěl děti do péče), ale to mu nebrání v tom bývalé znepříjemnit život a nakydat na ni špínu a trochu ji psychicky vydeptat... to totiž těmhle slabošským psychopatům dělá radost. Protože ona je povinná po něm do smrti truchlit, pokud se má dobře a ani po něm nevzdechne, to je věc, kterou jí nikdy neodpustí.

helza
2. května • 19:00

@lebahu: Mýmu ex by možná nešlo o alimenty, ale o to aby mohl každému na potkání dokazovat, jaká že to jsem ku...va a bestie, když se hned po rozvodu vyspím s jeho kolegou. A vykládal by to i dětem. Ostatně přesně to i dělal a nejednou. :-)

Elynor
2. května • 13:53

@lebahu: To neznám - tvýho bývalýho. Holt nemůžu znát všechny chlapy :-) já s tím mým bývalým vycházím velice dobře, i poté, co se před rokem znova oženil. Na psychické deptání si nemůžu stěžovat, to zkusila jenom jednou kdysi dávno jedna moje nadřízená a obratem dostala na stůl moji výpověď, protože to nestálo za víc námahy. S muži v tomto směru nemám zkušenosti, mně všichni spíš slibujou vzdušné zámky. Že to pak neplní, to je věc jiná :-D

Dasa63
2. května • 8:05

Sorry jako, ale není nějaká zabržděná? Poslala bych ho do zadele hned po první SMS. Neposílala bych to jeho ženě, ale policii, v případě, že by nedal pokoj. A ten, kdo se rád fotí nahý a dává někomu k svátku vlastní akty, musí počítat s tím, že je může někdo kdykoliv zneužít (i ten fotograf - kdyby někdy chtěla jít třeba do politiky nebo se stala celebritou, tak by si ty fotky jistě nenechal pro sebe, nevěřím nikomu, to je první předpoklad toho, že mě nikdo nezklame :-D)

Elynor
2. května • 7:04

Pořád to říkám - do práce se chodí pracovat, ne kafrat. Pánové asi měli v tom kanclu nebo kde to pracují, málo práce a fůru nevyužitého času. ]:-D Znova to opakuju - na pracovišti se nemluví o osobních věcech. Nikomu po tom nic není. V ideálním případě by kolega vůbec netušil, že nějaká Radka existuje, a ona by taky netušila, že nějaký Bohdan existuje. Natož aby na sebe měli vzájemně telefonní číslo. To už je vůbec divné. Přece normální člověk nerozdává cizí telefonní čísla, a ani to svoje vlastní nedává kdejakému hejpočkej. Slušný člověk se napřed zeptá - osoba X chtěla tvoje číslo, smím jí ho dát? A já bych řekla "opovaž se!" 8-) a kdyby se i přesto přihodilo, že někdo dá moje číslo komusi mně neznámému, tak to by si za rámeček nedal. V životě mě nenapadlo dávat kolegům na pracovišti svoje telefonní číslo, na nic ho nepotřebovali, a od té doby, co mám svoji firmu, tak mám i dvě čísla. Jedno pro byznys, druhé osobní pro přátele. Tolik k GDPR. :-) No a na závěr - když už se to stalo, tak bych byla pro možnost dát milému Bohdanovi příležitost, a kdyby se ukázal dostatečně schopný, tak si s ním trošku užít. Že je ženatý, to je výhradně jeho problém.

Doporučujeme

Články odjinud