Řasy 12krát jinak

Řasy 12krát jinak

Jen málo co budí takové emoce jako řasenka, která zkrášluje tak drobnou část obličeje a přesto patří mezi nejdůležitější a nejprodávanější zkrášlovadla od svého vzniku. Touha po dokonale svůdném pohledu nutí ženy hledat nové a nové triky, pro vytvoření neodolatelného vějíře lemujícím oči.

Armani opět nezklamal, ba právě naopak. Nová řasenka Eyes To Kill budí nadšení, neboť vytváří opravdu luxusní pohled, plný hloubky, délky i objemu. Jemná textura ve spojení s asymetrickým kartáčkem neslibuje, ale skutečně zaručuje perfektní výsledek. Plochá strana kartáčku slouží jako zásobník který dodává objem už od kořínku. Pootočením kartáčku oddělují dlouhé a propracované štětinky automaticky jednotlivé řasy, a to včetně těch nejkratších, a okamžitě zvětšují objem řas.

Řasenku díky netradičnímu tvaru kartáčku můžete nanášet dvě způsoby pro dva různé vzhledy. Pro dosažení svůdného objemu a efektu očních linek jemně vytáhněte vnější okraj víčka a řasenku nanášejte vertikálně, kartáčkem pohybujte cik cak. Pro krásně dlouhé brvy aplikujte Eyes To Kill běžným způsobem horizontálně.

Řasenka Eyes To Kill značky Giorgio Armani je k dostání ve třech netradičních odstínech. Šedý Gun Metal Grey vytváří sexy alternativu ke klasickému černému odstínu. Brown Chromed Copper je hnědo-měděný tón, naprosto ideální pro blondýnky či jemné denní líčení. Red Iron zdůrazňuje modré a zelené oči, opticky zvětšuje a rozjasňuje pohled.

Cena: 990 korun

Řasenku z řady Hypnôse od Lancôme jistě není potřeba dlouze představovat, své skalní příznivkyně si získala již před pěti lety, kdy se stala jasnou hvězdou mezi objemovými líčidly. Jako žhavou novinku nyní značka uvádí na trh variantu s extra velkým kartáčkem pod názvem Hypnôse Drama.

Oblé křivky kartáčku spolu s krycí recepturou řasenky nabízejí výrazné nalíčení očí a maximální objem řas. Jen několik málo tahů propůjčuje řasám hypnoticky svůdný objem. Řasenku lze vrstvit a tudíž přizpůsobit objem aktuální náladě a situaci. Nelepivá textura v sytě černé zvýrazní oči k naprosté dokonalosti. Vyklenutá křivka kartáčku s krátkými a dlouhými štětinkami snadno dosáhne i na jemné, krátké řasy, které jemně obalí a dodá jim dramatický objem a sexy tvar.

Cena: 870 korun

Také kosmetická divize francouzské značky Dior neustále pracuje na vylepšení již skvělý líčidel. Vloni se představila řasenka Diorshow Iconic, která letos dostává sestřičku Diorshow Iconic Extreme. Již samotný název napovídá, že se jedná o líčidlo s výraznějším výsledkem.

Diagonální struktura umocňuje aplikaci řasenky, jejíž intenzita sílí s každým otočením štětečku. Dodává tak tvar a objem, stejně jako stylingový kartáč na vlasy. Formule se okamžitě přizpůsobí a zůstává lehká a poskytuje maximální komfort. Extreme řasenka je zároveň voděodolná a přitom lehká díky latexovým polymerům, který vytvářejí pružný a lehký film na řasách.

Výsledkem aplikace Diorshow Iconic Extreme je hlubší, intenzivní a zářivá barva s opravdu výrazným objemem s krásným natočením. Pro extra objem naneste řasenku od samých kořínků řasenek. Poté ji naneste otáčením štětečku směrem ke konečkům řas, jako když fénujete vlasy kulatým kartáčem. Vynechejte cik cak pohyby. Naneste dvě až tři vrstvy, střídavě na každé oko.

Cena: 990 korun

Hledáte-li řasenku, která dodá maximální objem, aniž by zatížila jedinou řasu? Pak nepátrejte dál a sáhněte po Lash Queen Feather Collection od Heleny Rubinstein. Její textura je maximálně odlehčená, aniž by jí to ubralo na konečném výsledku. Další předností je, že složení odolává mastnotě a vůbec netvoří nepříjemné žmolky.

Díky speciálnímu kartáčku nabízí Lash Queen Feather Collection okamžitý objem řas vytvořený s vysokou přesností, bez přebytečných nánosů. Kartáček má dvě ploché strany, které napomáhají vytvoření objemu řas. Zbylé plošky fungují jako kartáč pro rozčesání a oddělení řas.

Nalíčení vydrží bez poskvrnky celý den, řasy si udržují svůdný tvar a výrazný objem, který vypadá opravdu báječně.

cena: 970 korun

Hypnôse Drama není jedinou novinkou v portfoliu řasenek Lancôme. Před rokem se na trhu objevila první vibrační řasenka Ôscillation, která se letos halí do voděodolného hávu. Efekt tak vydrží rozmary počasí, vlhkost, horko ani slzy nemají jedinou šanci, aby zničily krásné, husté, dlouhé a temně černé řasy.

Tajemství této řasenky spočívá v jemných vibracích elastického kartáčku. Na aplikaci si musíte zpočátku trochu zvyknout, neboť se jedná o skutečně revoluční novinku. Ovšem výsledek stojí za to. Snadno se dostanete k samotným kořínkům, které během mžiku dostanou maximálně výrazný objem, lehce se obejdete bez očních linek. Jedním tahem získáte oči lemované hustým vějířem dlouhých, perfektně oddělených řas.

Řasenka Ôscillation rychle zasychá a také se dobře odličuje a nedráždí ani citlivé oči.

Cena: 1200 korun

Majitelky citlivých očí často trápí výběr řasenky, protože ne každý výrobek je dostatečně jemný a respektuje delikátní oční okolí. Proto jistě tato skupina žen ocení novou řasenku Respectissime Mascara Extension francouzské značky La Roche-Posay.

Textura líčidla je obohacena o zpevňující polymer pro uhlazení povrchu řas a pro jejich posílení od kořínků až ke konečkům. Zároveň obsahuje také očištěné pigmenty a Rekonstituovaný lakrimální roztok pro zajištění optimálního komfortu v oblasti očí. Z oftalmologického hlediska jde o velmi dobře snášený kosmetický přípravek. Řasenka je testována pro použití s citlivýma očima i při použití kontaktních čoček. Respectissime Mascara Extension je hypoalergenní a neparfemovaná.

Řasenku koupíte ve vybraných lékárnách v černém a hnědém odstínu.

cena: 450 korun

Zapomeňte na štětečky a kartáčky, pro maximálně precizní nalíčení i těch nejmenší řas v koutcích oka jsou oba systémy naprosto krátké. Miniaturní kartáček – kulička bez problémů dosáhne do vnitřních i vnějších koutků a dodá každé, i té nejskrytější řase nekonečnou délku.

Nový kartáček byl vyvinut speciálně pro ohromující prodloužení řas. Díky svému sférickému tvaru a elastomerovým štětinkám dosáhne i na krátké a jemné řasy. Ve vertikální poloze dodá objem každé řase. Díky snadnému a vysoce preciznímu líčení rozvine řasy podél celého oka.

Řasenku nanášejte vertikálně, tak se dostanete na každou řasu od jejího kořínku až ke konečku. Před samotnou aplikací použijte kleštičky na řasy pro dosažení požadovaného tvaru.

Cena: 339 korun

Ideální výrobek pro letní radovánky přináší Dermacol. 3 in 1 Mascara intenzivně pečuje o řasy, dodává objem a délku, to vše v jediném kroku. Pružný spirálovitý kartáček dává brvám přesné množství řasenky a po jeho použití docílíte natočeného tvaru, délky a separace.

Krémová textura poskytuje 12 hodinový objem se 100% ochranou proti rozmazání. Řasenka ze Summer Collection dodá Vašim řasám intenzivní péči a neuvěřitelný vzhled, který si uchovají po dlouhou dobu.

Cena: 129 korun

Ne nadarmo je Maybelline světovou jedničkou v prodeji řasenek. Neustálé inovace tvaru aplikátorů i samotné textury zaručuje široký sortiment, ze kterého si ideální líčidlo najde každá žena. Nejnovějším počinem této značky je sexy řasenka připomínající svým tvarem jehlový podpatek. A stejný efekt, jako má podpatek na nohy, tak takový předvede řasenka Lash Stiletto na vašich řasách.

Výjimečně prodlužuje řasy a dodává jim svůdný, půvabný vzhled. Navíc je zkrášluje patentovaným černým leskem, takže každé vaše mrknutí doslova ohromí celé okolí. Unikátní kartáček Lash Stiletto obejme každou řasu a nalíčí ji ze všech úhlů až ke konečku. Výsledkem líčení jsou delší, uhlazenější, úchvatně tvarované a neodolatelně svůdné řasy.

Řasenka Lash Stiletto v sobě skrývá kombinaci unikátního kartáčku s extra prodlužujícím složením obohaceným o pro-vitamin B5. Ve spojení s hedvábným proteinem tak řasám poskytuje maximální prodloužení a dokonale lesklý vzhled.

Cena: 219 korun

S nejnovější řasenkou od Avonu si můžete snadno vybrat, jak velký objem řas si přejete. Spectra Lash totiž přináší zcela jedinečný systém regulace celkového vzhledu. Otočné kolečko v dolní části produktu reguluje množství líčidla, které se uvolní. Přirozené do práce nebo do školy, výraznější na odpolední kávu s kamarádkou a extra svůdné na večerní setkání s partnerem, kterého chcete okouzlit svým půvabem.

První stupeň znamená výrazné řasy, druhý dodá ještě více objemu a poslední třetí stupeň vykouzlí velmi svůdný, hustý závoj lemující oči. Jeden výrobek tak nahradí několik různých řasenek.

Cena: 259 korun

L’Oréal Paris nyní představuje řasenku s velkým plus. Extra-Volume Collagene+ díky dvojnásobnému množství kolagenu poskytuje nejen ještě větší objem, ale také nelepí a nerozmazává se. S její pomocí docílíte až 12ti-násobného objemu.

Nelepivé složení nabízí strukturující látky pro větší objem řas, uchycující složky, které pomáhají fixovat řasenku na řasách a dodávají ji sušší texturu, a také hustou síť polymerů, které se starají o dlouhotrvající účinek a zamezují rozmazávání.

Kartáček, který je dvojnásobně větší, než klasický kartáček, zaručuje snadnou a dokonalou aplikaci po celé délce řas.

Cena: 349 korun

Dalším členem do rodiny řasenek s extra hustým kartáčkem pro výrazný objem je Naughty Eyes Visions V* od Oriflame. Velký aplikátor dodává nepřehlédnutelný objem a délku zároveň. K dostání je dvou odstínech, klasické černé a disco modré, přímo stvořené pro noc prohýřenou na tanečním parketu.

Nemalou výhodou tohoto výrobku je jeho cena, která neudělá průvan v peněžence.

Cena: 129 korun

foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud