Ráž už vidí třetím okem

Ráž už vidí třetím okem

Třetím okem už prý vidí i ostatním skryté věci frontman legendární skupiny Elán Jožo Ráž. Je to výsledek meditací, na které se zpěvák dal poté, co před čtyřmi lety jen zázrakem přežil těžkou nehodu na motorce.

Teď by možná rád viděl i to, zda se Elánu podaří prodat sto tisíc lístků na údajně poslední megakoncert Elánu letos 20. září na pražské Letenské pláni.

"Měl jsem teď temnější období. Ale období se střídají jak je třeba," komentoval Jožo Ráž exkluzivně pro Plus Press Agency poněkud pesimistické ladění zatím poslední desky Elán 3000. Teď spolu s Jožo Balážem a Vašo Patejdlem pilně pracuje na dalším (a prý posledním) elpíčku Elánu Třetí oko. A sbírá síly na záříjový megakoncert.

"Nemám pocit, že bych poslední dobou nějak přibrzdil. I když mě nebaví hrát. Ale peníze jsou zapotřebí," přiznává Ráž důvod návratu do nahrávacího studia a na koncertní pódium. Nezanevřel ani na motorky, které mají i jeho synové. "Rozdíl mezi hraním a ježděním na motorce je velký. Motorky jsou bohovské!" dodává Ráž. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud