Reakce na tiskovou zprávu Nikkita

16 komentářů

JAMES
18. října • 1:51

To co pan Jan Fikacek predvadi snad neni ani pravda, to uz je na podobne urovni jako vyroky pana premiera Zemana ...Je jen nepopsatelna skoda veci, ktere kvuli nekolika "inteligentum" a hamounum musi prochazet kocourkovskou fraskou, ktera stoji za velke ......

monysek
16. října • 17:52

Aktualne na zive! ! - zde je i ona smlouva zalohovana serverem zive.cz - zde to zije...

Alex
16. října • 15:13

OMYL - omlouvám se agentuře TOPMODELS, jejíchž stránky patří co se modelingu týče k nejlepším. Zmíněná agentura byla NOVAMODELS www.novamodels.cz omlouvám se!

ficko
16. října • 15:11

Smlouvu z adresáře "nemazat" zatím někdo důvtipný smazal... Hmm, jen tak dál a přestanu litovat, že jsem se do inkriminové soutěže přihlásila pozdě.

Cokes
16. října • 14:52

Sakra, a já si vždycky myslel, že buď je někdo seriózní a nebo neseriózní. Ale nejserióznější, to jsem tedy ještě vskutku, pane Fikáček, neslyšel.
Mohl byste případně uvést nějakou tabulku parametrů, podle níž určujete jakousi míru serióznosti (už tento pojem budí lehký úsměv) jednotlivých soutěžících...?
Díky Martin

Alex
16. října • 11:42

Jedním slovem k MISS INTERNET "FRAŠKA" - nechápu jak dívku s titulem miss internet může zastupovat agentura, jejíž stránky nesahají stránkám Nikitty ani po kolena a jsou jedním slovem "OSTUDA" viz: www.topmodels.cz - jinak nic proti agentuře TM, ale jako člověk, který pracuje pět v let v modelingu to nebudu radši komentovat.

Dana 17
14. října • 23:41

Myslim si ze delate zbytecny rozruz kvuli "NAVRHU" smlouvy. Je to snad navrh? Smlouva nikdy neni jednostranna vec.

Veverica
13. října • 17:34

Som vežmi nemilo prekvapená! Držím Nikite z celej sily palce. Aj keď sa náhodou živého finále nezúčastní, u mňa to jednoznačne vyhrala na plnej čiare. Dúfam, že v budúcnosti jej bude šňastena viac naklonená a že sa v tejto sfére šoubiznisu stretne aj so serióznymi žuďmi.

Veverice
13. října • 10:38

Ta smlouva by mela byt nabidkou pro ucastnice a ne podminkou finale. Ne kazda holka, ktera se do ty souteze prihlasila bude odvazana z toho, ze bude delet modelku na plny uvazek. (Dival jsem se na smlouvu http://www.cybermiss.cz/nemazat/nova.htm a musim rict, ze je to docela drsny).Pokud tohle nebylo receno na zacatku, tak si myslim, ze je to PODRAZ. Nektery holky to mozna zkousnou, najdu se ale taky ty, ktery maj odvahu rict ne. Drzim ti Evo palce.

Pichi
13. října • 8:01

Viz. muj nazor u puvodni tiskove zpravy.

Mishakowitch
13. října • 7:03

Agentura pořádající tuhle srandu je vážně ujetá nebo jsou to pěkní hajzli! Co sakra myslí tím, že na Miss internet některé dívky doslova "udělají"??? To by mě zajímalo, jak to chtějí dělat :-)) Niktto držím ti palec u nohy a chrochtám blahem nad Tvým sitem. Je super!

Jeny
13. října • 0:43

Nikitto: Prosim zverejni danou "smlouvu", at se trochu pobavime. Predem dekuji, soutezici bez webu, Julie Smithova

Nikita II
12. října • 22:40

Halo víte, že nejhorší srážka je srážka s b...em a jeste když jde o penize. Nikito- nevzdavej to držím Ti palce.Jsem štastná, že maš odvahu a sílu čelit tomuhle problému.

Mafim
12. října • 13:44

BTW. viz priklad z dnesniho rana, telefon zazvonil jednou, nez jsem ho zvedla, nikde nikdo, jestli takhle volas kazdymu, tak to se nedivim, ze se nedovolas. nechodim s head setem.
A navic, veskera komunikace v tomto smeru pramenila z me strany. Byla sem jinymi zainteresovanymi jedinci upozornovana na to, ze hrozi moznost prekrucovani - naplnuje se, stejne jako me puvodni obavy. Fajn, muzeme tedy zverejnit navrh te puvodni smlouvy na internetu, at si lidi poctou a pak se muzeme bavit o tom, co je seriozni a co neni. Rozhodne to neni profesionalni.

Monysek
12. října • 13:07

V podstate se da souhlasit s tim, co zde napsal Blazinek :-)... take jsem se letos zucastnila teto "souteze"...(i kdyz me nevybrali do finale) a jsem rozhorcena uz ponekud dele, celym prubehem souteze, kdyz nefungovalo hlasovani a oni nas o tom ani neinformovali... a ted ta posledni kapka s tou smlouvou... je to poradna ostuda souteze a velky PODRAZ!
http://monysek.hyperlink.cz

Blázínek
12. října • 12:08

Teď jsem si přečetla Vaše vyjádření a vůbec se mi nelíbí. Nikitta není
zdaleka jediná, kdo má k dané smlouvě výhrady.. Já sama jsem po
přečtení dané smlouvy byla v šoku... takováhle smlouva si myslím vůbec
nemá v Miss INTERNET co dělat (můj názor..). Omlouvám se, ale prostě se mi ta smlouva vůbec nelíbí..........jde tu o modeling nebo o Internet???!!!!!! přijde mi, že o
to první :o(( .... proč se nesepíše s náma něco ve formě, že v
případě získání nějaké zakázky (díky Cybermiss) odvedeme tolik a tolik......na
co tahle smlouva?? :o(((
P.S.- proč rovnou na začátku soutěže nebylo v podmínkách, že v případě, když se dívka dostane do finále bude muset podepisovat takovouto smlouvu s modelingovou agenturou???!!! Myslím si, že by tím dost zájemkyň odpadlo………. alespoň těch, kterým jde o Internet……… co vy na to??

Doporučujeme

Články odjinud