Řeč těla: Vaše nohy prozradí, jaká jste milenka

Řeč těla: Vaše nohy prozradí, jaká jste milenka

Krásné, štíhlé nohy jsou nejen ozdobou každé ženy, ale prozradí o vás víc, než tušíte. Z jejich tvaru lze vyčíst, jak vášnivou ženou jste. Stačí rovně se postavit a přitisknout nohy co nejvíce k sobě a pak zjistit, jaký tvar nohou máte.

Nohy tvaru A

Podívejte se na úvodní obrázek, vaše nohy jsou tvaru A, pokud máte nohy těsně vedle sebe až na jednu mezeru, která začíná od kotníku a končí těsně nad polovinou lýtek.

Panuje názor, že čím menší je vzdálenost mezi semknutýma nohama, tím jste lepší v posteli. Majitelky takových nohou jsou prý velmi přizpůsobivé a poddajné, v sexu spíš submisivní. Patří mezi nejpřitažlivější příslušnice něžného pohlaví.

Nerady přebírají iniciativu a očekávají, že budou v sexu spíš objektem, což může být pro partnera svůdné, ale časem taky nudné a únavné. Pokud patříte k typu A, zamyslete se nad tím, jestli v sexu nejste příliš pasivní.

Pokračování 2 / 4

Nohy tvaru B

Nohy se nedají spojit. Setkávají se až u kotníků, i když jsou vedle sebe. Ženy s takovýma nohama bývají opakem typu A. Jsou aktivní, chtějí určovat směr, kterým se události pohnou. Bývají přirozeně dominantní, v sexu rády experimentují, a to jejich partnery okouzluje.

Pozor ale, abyste nechaly prostor pro aktivitu i partnerovi a příliš netlačily na pilu. Pořád se podřizovat baví jen málokoho.

Pokračování 3 / 4

Nohy tvaru C

Nohy se nedotýkají zejména ve spodní části. Ženy s takovýma nohama bývají romantičky, ale dobře se ovládají a mají přísnou sebekázeň. Mají dost komplikovanou povahu a když se rozjedou, jsou k nezastavení. Pak ale těžko dostávají situaci pod kontrolu a jejich partneři mohou být takovým chováním zmatení.

Pokud patříte k tomuto typu, dopřávejte si raději malé radosti a výstřednosti, než abyste si je odpírala a pak se najednou „utrhla ze řetězu“.

Opravdu existuje ideální velikost penisu? Dozvíte se na videu:

Pokračování 4 / 4

Nohy tvaru D

Nohy jsou ve vzájemném kontaktu v horní části boků, v oblasti kolen, lýtek a kotníků. Vznikají tak dvě hlavní mezery. Jedna menší v horní části a větší v dolní části končetin. Nejčastější typ. Ženy s takovýma nohama jsou přirozené, nemají rády velké experimenty a rády se drží zaběhané praxe. Na druhé straně neodmítají pestrost, pokud o ni partner usiluje.

Varianta D představuje snad nejčastější typ konstrukce nohou. Jejich majitelky se chovají přirozeně, protože umí odhadnout, co na jejich muže platí. Nemají rády přílišné experimentování a sázejí raději na jistotu.

Tyto ženy umějí vzbudit v mužích důvěru, protože dokážou ve všem najít zlatou střední cestu, která vyhovuje oběma partnerům.

Doporučujeme

Články odjinud