Taky jsem si v loňském roce připravila vlastní podravku,všechnu potřebnou zeleninu i byliny jsem sebrala na vlastní zahradě bylo s tím trochu práce vše očistit nastrouhat usušit v susičce , vše smíchat ,ale výsledný výrobek voňavý bez zbytečné soli a jiných chemických přídavků. Pridávám do jídel a výsledná chuť je neocenitelná.
Ano, taky si dělám vlastní, nepřidávám sůl, aby směs nezvlhla dám na dno sklenice pap. sáček s rýží. Občas přidám i trochu nasušených syrových brambor, nať všechnu co mám ( petržel, celer, libeček, pažitku...) Celeru dávám míň, než ostatních surovin. Je to super, pořád po ruce a krásně voňavé. Cenu jsem nezkoumala, tak nevím zda to vyjde levněji než koupit, ale natě, celer a cibuli si pěstuji, tak na tom asi ušetřím.
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.