Recept na domácí vegetu bez soli a chemie. Pro ostřejší chuť přidejte chilli

2 komentáře

Zdenka
14. března 2022 • 8:37

Taky jsem si v loňském roce připravila vlastní podravku,všechnu potřebnou zeleninu i byliny jsem sebrala na vlastní zahradě bylo s tím trochu práce vše očistit nastrouhat usušit v susičce , vše smíchat ,ale výsledný výrobek voňavý bez zbytečné soli a jiných chemických přídavků. Pridávám do jídel a výsledná chuť je neocenitelná.

Heela
13. března 2022 • 19:24

Ano, taky si dělám vlastní, nepřidávám sůl, aby směs nezvlhla dám na dno sklenice pap. sáček s rýží. Občas přidám i trochu nasušených syrových brambor, nať všechnu co mám ( petržel, celer, libeček, pažitku...) Celeru dávám míň, než ostatních surovin. Je to super, pořád po ruce a krásně voňavé. Cenu jsem nezkoumala, tak nevím zda to vyjde levněji než koupit, ale natě, celer a cibuli si pěstuji, tak na tom asi ušetřím.

Doporučujeme

Články odjinud