Recept na plození dětí

42 komentářů

Kamila81
7. dubna • 16:20

Ahojky,prosím o zaslání kontaktu na paní Vernerovou na meil kamila.ratuska@seznam.cz ...
Máme dva kluky a rádi bychom ještě holčičku.Děkuji :-)

Iveta1717
17. ledna • 2:32

Ahojky,moc prosím o zaslání kontaktu na paní Vernerovou,na adresu iveta.17@seznam.cz .
Už máme dvě holčičky :)a rádi bychom se pokusili ještě o chlapečka :)
Moc díky...

olivera
7. listopadu • 3:41

starší článek ale hezky se to čte, ale asi spíš s úsměvem

ajanca
29. června • 20:07

ivajn: Ahojky,mohla bych taky poprosit o kontakt na paní Vernerovou na meil: vesela26@seznam.cz - děkuji moc

zlobrice19
13. listopadu • 1:02

Dobry den p.ivajn zaslete mi prosim Vas kontakt na P. Vernerovou na muj email dekuji moc zlobrice19@seznam.cz

žiri
12. května • 8:19

četla jsem šlánek od REN a máme s manželem ten samý problém.ráda bych se dověděla více.z gynekologického hledoska jsem v pořádku a manžel má slabší sperma.léčila jsem se i na přírodní antikoncepci vůči manželovi.děkuji předem kdo mi dá nějaké informace.

lili
31. března • 9:12

To je na chlapovi a ne na ženě, ne? Někteří muži nemají spermie "na chlapečka" . Třeba u kuřáků je prokázáno, že určité látky poškozují chromozomy v jejich spermiích a tito muži jsou schopni zplodit jenom holky. Toto slyším poprvé a nezdá se mi to. Co je nositelem modelu chromozomu XX a XY? Vajíčko snad? Nebo spermie? A pokud muž nemá XY, tak se prostě rodí holky a můžete si to naplánovat jak chcete. Kuřáci si prostě ničí zdraví, jsou to narkomani! Nehledě na to, že to ničí celý jejich organismus, nejenom spemie, a život s nimi je potom, kromě smradu, jako život se závislákem. Je podrážděný, zmanipulovaný, nesvobodný a zlý... A má zničené spermie - protože Y je citlivější a při poškození organizmu není schopno přežít (spermie jako nositel XY), takže naděje na kluka je menší. A to s tím výpočtem? No...to by musel být předpoklad, že všechny spermie jsou zdravé, což vlivem jedů z prostředí nejsou. Obecně se rodí víc kluků než holek, je to tak pravidelně, je to tak od přírody "zařízeno" takže se to naplánovat uměle nedá. Příroda si tak zajišťuje schopnost reprodukce lidstva, protože muži mají (už od dětství) vyšší úmrtnost. Jsou jiné nátury, víc riskují (mají vyšší procento smrtelných úrazů v dětském a mládežnickém věku a potom umírají hojně na kardiovaskulární choroby ve středním věku). Příroda musí mít zajištěno, že bude někdo kdo ty děti bude plodit. Nehledě na to, že pětina, nebo možná čtvrtina mužů jsou homosexuálové a je to ta část lidí, která prioritně nemá poslání se reprodukovat (když muž nerodí a žije s mužem). 4% homosexuálů je nesmysl, podle posledních odhadů je to až 20%. A něco na tom bude. Sama jich znám tolik (ze zaměstnání, kde se s tím vlivem prostředí nemusí skrývat a je to normální počestné zaměstnání), že tento odhad by odpovídal skutečnosti. Tento článek je zajímavý, ale nevěřím mu ani náhodou :-))

representka
25. ledna • 15:21

taky bych prosimla o kontakt na p. Vernerovou..barcza.s8@seznam.cz děkuji moc. nebo pište do vzkazů

veruska10
24. ledna • 22:28

Je na tom asi dost pravdy, protože před 32 roky se nám narodila dcera (při prvém dítěti nám to bylo jedno) a při pokusu o druhé jsme měli zájem mít syna. Naše snažení bylo soustředěno na období ovulace a hned následující termn menstuac se nedostavil. Byla jsem v jiném stavu. Za 9 měsíců se nám narodil syn. Letos mu bude již 28 let. Tuto metodu vyzkoušlo ještě pár našich známých a úspěšnost byla kolem 93%. Dnes už se těšíme z vnoučátek od dcerky, která má také "páreček" a postupovali stejnou metodou, jako já s manželem před léty. Přeji Vám všem pěkný den a mnoho zdraví V.

Nel
25. prosince • 22:51

muzete mi poslat kontakt na pani Vernerovou?Vechtova.Nel@seznam.cz

monak
4. prosince • 15:57

Ahoj,
něco na tom bude, když je sex před ovulací tak spermíky co přežijí déle jsou ženské a když vydrží, oplodní vajíčko, tak by to asi byla holka. Ale když je sex v ovulaci, či po, tak se k vajíčku dostanou ty rychlejší spermie a pak by to měli být ty mužské. Je to logické, ale když má žena nepravidelnou ms, tak to si bude složitě zjišťovat. Nemusí to být přesně střed men.cyklu. Takže si načasovat sex 3 dny před ovu, když nevím kdy přijde, je složité. Mělo by se sexovat obden, každý den ne, protože je potřeba aby se spermie obnovili. Jinak jak tu někdo psal, Proč nemluvit o tom jestli chci holčičku nebo chlpečka? Na tom není přeci nic divného, samozřejmě, že nikdo nechce, aby se mu narodilo nemocné miminko, všichni doufají, že bude zdravé, tak proč se to pořád řeší. Všichni chcemem zdravé děti, to je jasné. Tak proč o tom mluvit, když je to daná věc, tak proč se pak nerozmýšlet co je hezčí holčička nebo chlapeček

EditaMT
25. listopadu • 9:47

No já právě čekám třetího chlapečka - opravdu nic není stoprocentní !-), mi zkombinovaly snad všechny metody (včetně nůžek a lžíce pod postelí :-)) - a našli termín, kdy to opravdu MUSÍ být holčička :-))...
4 dny před ovulací - už jsem si myslela, že jsme to tak hlídali, že z toho mimi nebude!!! a je Klouček!!! I když já tvrdím, že tohle bude superman, když si to tak vybojoval :-))
Přeji krásná a zdravá miminka!!! A maminkám, které chtějí určité pohlaví, moc štěstíčka... Já už tu holčičku mít nebudu - asi to tak má být...
Pěkný den

chobotek
5. srpna • 9:47

Zpráva pro IVAJN:
Prosím Vás o zaslání kontaktu na paní Vernerovou, ráda bych využila jejich služeb.Děkuji předem!kontakt: pclaudia@seznam.cz

Gabča.H
22. května • 8:40

ahoj můžete mi prosím taky někdo oslal kontakt na paní Vernerovou? g.hladikova@seznam.cz

klasek
14. května • 8:12

Dobry den,chtela bych take poprosit pani,pod nazvem ivajn,zda by mi mohla poslat kontakt - email na pani Vernerovou.Predem moc dekuji
dubmar@seznam.cz

Dagi
8. května • 9:31

Dobry den,chtela bych take poprosit pani,pod nazvem ivajn,jestli by mi mohla poslat email kontakt na osobu Vernerovou.Predem moc dekuji Dagi- dagmar.prochazkova@email.cz

haga
3. května • 19:04

Chtěla by jsem poprosit paní která posílala email pod názvem ivajn, zda by mi neposlala na můj email kontakt na tu osůbku Vernerovou. Předem moc děkuji.
Hanča - mala.hanca@seznam.cz

haga
3. května • 19:02

Chtěla by jsem poprosit pisatele ivajn o zaslání
email na tu osůbku jmeném Vernerova, předem moc děkuji. Email: mala.hanca@seznam.cz

sasa0
31. března • 16:11

ja chci chlapecka ale ani tento clanek nepomuze leda bych vymenila manzela ktery uz nechce deti

ivajn
24. února • 2:43

Ahojky tak já nevím jestli vám tohle pomůže.. Ze své skušenosti můžu říct že jsem na své miminko čekala sedum dlouhých let .. A víte co mi pomohlo nebo spiš kdo? je to osubka s jménem Vernerova .. sice si zaplatíte ale pošle vám vypočty přimo na dva roky podle vašeho data a hodiny narození.. Můžu vám říct že mi to vážně vyšlo hned ten prvni termin co mi tam psala jsém s manželem počala miminko a opravdu to navíc byl kluk. Tak pokud by jste měli zájem můžu vám poslat její kontakt na váš email .. tet jsem jí psala po druhé protože Jakoubek už má skoro tři ročky,tak chceme s manželem ještě děvčatko ....

sylva
22. února • 14:12

Já diskuzi nestíhám přečíst, jestli už o tom někdo psal..
Komu se nedaří mít děti: četla jsem že k početí určitě dojde v té fázi Měsíce, ve které se žena narodila (x dnů po novu nebo úplňku..)
Podle feng-šuej - pokud chcete zplodit dítě, musíte mít pod postelí volný prostor :o) Kdo ví? :-)

petra79
5. června • 22:08

Vzkaz pro REN.Není možné aby takovou rychlostí bylo vajíčko oplodněné a hned potracené.K oplodnění dochází až za pár dní ta spermijka si musí ujít pěknou cestu neš se zahnízdí.Radši ať jde k lékaři.Může to být opravdu nějaká alerg.reakce.

Budlii
30. května • 18:34

Ahojky,
o této metodě jsem již slyšela ... Je to zajímavé a řekla bych, že za vyzkoušení to stojí. Určitě na to ale nelze 100% spoléhat.
Zvlášť v dnešní době bychom si měli vážit každého miminka, které bylo počato přirozenou cestou. Dětí ze zkumavek přibývá a lidi si přestávají vážit přírody i zázraku lidského (a nejen lidského) života.
Mějte se všichni moc krásně a milujte své holčičky či chlapečky tak, jako byste si vždycky přáli právě je!

hanka
20. listopadu • 22:10

můj názor je takový, že jedná-li se o dítě první na pohlaví určitě nezáleží, ale přece jen vezmemeli v potaz to, že přejeme si už od prvoprčátku např. děvče a narodí se chlapec, je jasné že ho budeme milovat stejně jako vytoužené děvčátko, ale přání mít dceru se nikterak nestáhne do ústraní. A začnemeli plánovat mimčo další chápu,že využijeme všech dostupných i nedostupných metod abychom pohlaví dítěte mohli alespoń s trochou naděje ovlivnit.

Josef
15. října • 10:52

Zdravím všechny,
náhodou jsem tento článek objevil a tak se připojuji
k diskusi.Přečetl jsem si tuto teorii,ale ne v roce
1972 ale dříve a vyzkoušel jsem v roce 1967.V roce
1968 se nám narodil kluk,tak jak jsme si přáli.V roce 1988 jsem požádal jednu studentku medicíny,aby se zeptala ve škole na tuto teorii a dozvěděla se,že je to nesmysl.
Teď ještě pár připomínek:
1)v článku je jasně napsáno že pravděpodobnost že to vyjde je 84%2)Renucho pleteš si dojmy a pojmy.Spermie mají různou délku života,takže mohou za příznivých podmínek vydržet až do ovulace,proto je nutné
měřit bazální teplotu,aby tato teorie fungovala.
Já jsem tuto teorii poradil ještě dvěma známým
a v obou případech to vyšlo.

REN
5. června • 21:45

Dobrý den ,
Rád bych se zeptal , máme s manželkou problém , ale více než ona ho mám já . Chtěli bychom dítě , ale poslední dobou se po styku vždy druhý den dostavuje u manželky slabé krvácení . Manželka se sice chystá k lékaři , ale já bych rád věděl ještě dříve než od lékaře přijde kde může být háček . Zajímalo by mne čím toto krvácení může být způsobeno , myslím si že pokud vyvrcholím do ní může to být způsobeno právě reakcí buněk a nebo může docházet k tomu že vajíčko může být oplodněno , ale okamžitě také potraceno . Já fakt netuším nemáte vy nějaké podobné zkušenosti ?

xxx
28. dubna • 3:49

Sveiki, "PUSSIKNIAI" !!!

Izarka
20. února • 13:12

Koukám, že náš národ je národ buranů a hulvátů.. Opravdu, odsoudit hned něco nebo někoho je děsně lehké. Lékaři se zajímají touto problematikou a to jen a jen díky nám lidem, protože neustále nedáme pokoj s dotazy "A CO TO BUDE HOLKA NEBO KLUK?" "JÁ BYCH RADŠI KLUKA" "JÁ RADĚJI HOLKU !" Honem, honem běžíme na řadu ultrazvuků se zvědavostí co to bude a ještě nejlepší by bylo, aby šlo to pohlaví změnit! Buďte rádi, že vůbec můžete mít děti, děti zdravé a ve finále je naprosto jedno jaké bude mít pohlaví, ne? V téhle době, kdy je lid geneticky zdegenerován, prošpikován nemocemi, čelí nezdravému prostředí, za které si může jen a jen sám, bychom měli být všichni rádi za to, co nám příroda vůbec nadělí. A být rádi za to, že nám lékaři a vědci chtějí alespoň trošku pomoci, jak na to. Nikdy nic nemáte 100% a tak buďte rádi, alespoň za zdravé drobečky, které vůbec donosíte (nebo vaše partnerky). A takovéhle výzkumné příspěvky nekritizujte. Mějte se pohádkově :o)

buchycka
6. prosince • 14:01

Je to pěkná blbost.Podle toho co pan Benendo napsal tak bych měla mít určitě chlapečka má krásnou holčičku.

roubíček
15. srpna • 21:15

žídé věřili na narození chlapce,když si muž při pohlavním aktu na hlavu nasadil klobouk.

Jan
20. července • 10:02

Ajma: Herulinka:
taky bych se rád o tom vesnickém způsobu něco dozvěděl

Gabrysa
10. července • 19:11

Zajímavé, ale nevím, jestli uvěřitelné.

vanda
6. června • 13:41

No jo my to ale s manželem děláme 3x denně a někdy i více, takže já bych s tím nerada na 3 dny přestala. Už jsem na to zvyklá a ani bych bez toho nešla do práce nebi neusnula, jsme takhle spolu už 7 rok a je to zvyk i krása.
Mám milování ráda a o víkendu neděláme nic jiného. Takže to asi bude na náhodě ne?

Renucha
14. března • 22:08

No to by mne tedy zajímalo kdo tohle psal ... takové hovadiny ... jádro článku je správné, ale napsané je to naprosto nesrozumitelně ... nemůže přece psát: nastalo li početí mezi pátým a třetím dnem před ovulací" ... to je naprostá blbost, protože před ovulací NEMŮŽE dojít k početí (početí=spojení vajíčka se spermií) když vajíčko se uvolní až při ovulaci ... ta osoba co to psala si plete pojmy početí a pohlavní styk !!! ... a to neberu v potaz gramatiku, tam by bylo hooodně co dohánět

Herulinka
11. března • 21:22

Ajma: sice se vepřům žádná mláďata nerodí, ale já si prostě musím rýpnout :-) ale vážně: můžeš o tom trochu něco napsat? Mám koně, tak bych to vyzkoušela :-)))

krk.
6. března • 19:11

A jak naplánovat dvojčata? :-)))

Susi
8. ledna • 22:22

Podle me to hovadina neni,urcite to ma neco do sebe.Je snadne hned vse odsoudit,pokud se to cloveku nelibi,ale meli by jste se nejdrive zamyslet a pak teprve neco psat.Me se narodila holcicka, a bylo to v obdobi,kdy se mela rodit devcata.Ale je to vec nazoru...:o)))

danbuk777
7. ledna • 16:39

no to je fakt hovadina, hlavne ze mam troch chlapcov a vzdy splodeny vtedy ked by mali byt dievcata, hahaha

Petra
27. prosince • 12:58

Je to pravda,už jsem se podle této metody řídila před 11 lety,když jsem se o tom dozvěděla a před 6 lety znovu a vždycky mi to pohlaví vyšlo tak,jak jsem plánovala.Chci to zkusit ještě do třetice.Není to žádný nesmysl,je to na základě faktů!Doufám,že to vyjde znovu.

Daisy_P
7. prosince • 13:52

Je to zajímavé a pokud se jednou prokáže, že je to skutečně pravda, tak až budu plánovat rodinu, tak se tím budu určitě řídit. Neboť je to fajn, moci se rozhodnout, zda mít chlapce nebo holčičku.

Ajma
2. září • 11:16

To je ale vůl. Znám jiný způsob, praktikovali ho vesničtí hospodáři na kravách a koních a na 90 % jim vycházel. Jen lidi na to nechtějí slyšet, aby nebyli přirovnáváni ke kravám. Stejnou metodu lze praktikovat všude, kde se rodí 1-2 mláďata (ne tedy u vepřů nebo ovcí) a kde potřebujete ovlivnit budoucí pohlaví mláděte (byl rozdíl, jestli se narodila kravička nebo býček).

neznámý
4. června • 18:07

to je ale hovadina

Doporučujeme

Články odjinud