RED HOT: Zrzky a zrzci oslavují svoji nevšední barvu vlasů

9 komentářů

helza
3. června • 16:57

eva.navarra: To, že se něco, čí někdo jednomu nelíbí a jinému líbí, je zcela v pořádku. Je navíc známo, že pokud je někdo v čemkoliv výrazný, či nak jinými vyniká, pak jej část lidí zbožňuje, část nenávidí (třeba Karla Gota). Tudíž i postoj, že zrzci jsou ti až protivní je stále v pořádku. Co mě zaráží však je, že píšeš: "barvu vlasů a pleti považuji za jejich velký handicap". I když to asi myslíš tak, že mají problém s opalováním (jenomže to dnes vzhledem k ozónové díře mají všichni), přesto to vnímám jako něco hodně přes čáru. Promiň, nechci tě nějak kritizovat, ale vyznělo to tak ..

eva.navarra
2. června • 18:23

lebahu: Nepsala jsem, že něco hyzdíte, jen že se mi zrzaví lidé nelíbí a barvu vlasů a pleti považuji za jejich velký handicap. Každý to máme v sobě nastavené jinak,

lebahu
2. června • 7:54

Taky znám osobně několik hezkých zrzek (z toho je jedna opravdu nádherná, řekla bych éterická víla). A pak několik kluků zrzků normálních, ovšem jednoho luxusního, shodou okolností se zabývá skotskou historii, takže ti Keltové jsou mu blízcí nejen geneticky... a pokud se ohákne do historickýho kostýmu, holky ohryzávají zeď. Takže tvrdit, že všichni jsou škaredí je blbost. Můžu napsat, že se mi nelíbí, ale podle těchto příspěvků být přírodní zrzka (bohužel nejsem, ale Schwarzkopf Palette to trochu napravuje) tak se jdu asi rovnou zastřelit, abych nehyzdila životní prostředí.

helza
1. června • 17:48

šiška: Já mám moc krásné zrzavé obě snachy, dceru, krásného muže a vnučky jsou doslova kouzelné. Jelikož Keltové v minulosti žili na našem území, zrzavost souvisí s keltskými geny. Dnes žijí bývalí Keltové v Irsku a typický Ir je rovněž zrzavý. Ono každý typ má svou krásu, je ji pouze třeba naučit se vidět.

šiška
1. června • 14:52

Každý jsme nějaký a odněkud, jen jen dobře že se lišíme! Já jsem spíše ještě nikdy neviděla opravdu hezkou zrzavou ženu nebo muže!

eva.navarra
1. června • 14:13

eva.navarra: Souhlas s nika40

eva.navarra
1. června • 14:12

Souhlasím, mám to stejně. Být zrzavý beru jako velký nedostatek..už jen jaký mají problém v létě se sluncem!

helza
1. června • 8:40

Asi to bude tím, že nejsi chlap. A asi ani lesba. :)))))

nika40
31. května • 15:59

Mně jsou přirozene zrzaví lidé vysloveně protivní (většinou jsou smrtelně bledí a pihovatí) a nebičujte mě za to. Prostě to tak cítím.

Doporučujeme

Články odjinud