Reese Witherspoonová je ráda brunetou

Reese Witherspoonová je ráda brunetou

Ačkoliv má za sebou hlavní roli v úspěšném filmu Pravá blondýnka, cítí se osmadvacetiletá hollywoodská herečka Reese Witherspoonová lépe jako brunetka. Má prý tak větší pocit svobody a volnosti.

"Je úžasné být brunetkou. Nikdo mě s hnědými vlasy nepoznává, což si vychutnávám. Všichni kolem mě jen projdou, aniž by se mi upřeně koukali do očí a přemýšleli, jestli jsem to skutečně já. Reese brunetka je mnohem svobodnější a volnější než Reese blondýna," řekla.

Reese Witherspoonová svojí hnědou barvou na nějaký čas oddálila odhalení své skutečné barvy vlasů. Už si ji po letech barvení ani nepamatuje. Zatímco ona sama si je jistá, že je od přírody blondýna, manžel Ryan se domnívá, že je brunetka. "Je úplně jedno, jestli budu přiblblá blondýna nebo se obarvím nahnědo. Stejně budu mít pořád hloupé kecy," podotkla s úsměvem matka pětileté Avy Elizabeth a ročního Deacona, která nyní natáčí s Joaquinem Phoenixem film Walk the Line.

Dvojnásobná maminka, která za roli praštěné blondýnky získala dohromady dvacet miliónů dolarů, si hnědé vlasy vychutnala hlavně při své nedávné návštěvě Itálie, kam nedávno zavítala společně s manželem Ryanem Phillippem, známým například z filmu Tajemství loňského léta, na Benátský filmový festival. Propagovala zde svůj nový snímek Vanity Fair.

"Udělali jsme si s Ryanem nádherný výlet. Prošli jsme se po Benátkách, pozorovali staré domy, navštívili muzea a pochutnali jsme si na výtečném italském jídle," prozradila Reese Witherspoonová. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud