Jsem na tom ještě hůř. Nejen, že nemám mušelín, nemám nehomogenizované mléko, nemám vinný ani jablečný ocet, ba, ani ten olivový olej nemám. Používám ZÁSADNĚ řepkový, na studenou kuchyni slunečnicový. Oleje používám velmi málo, na vaření používám sádlo a máslo. Oliváč mě nikdo na světě používat nedonutí. Má (alespoň pro mě) nepříjenou pachuť. Navíc - u nás se olivy nepěstují, takže raději podpořím naše výrobce olejů. A jiného.
žane: já vím dělám taky sýr z jogurtu a jen ho posolím a dám do plátýnka a čekám až odkape když ho chci mít lepší přidám zakysanou smetanu a pak jen bylinky.Ale teď nějak jogurt mizím z lednice manžel mi na něj chodí
oprava:Stačí pláténko, talší písmenka jsem odťukla omylem.
Stačí pláténko.ýá
musím někam na nákup nemám mušelín tak tento sýr nemohu dělat. Ha ha
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.