Komentáře k článku zpět na článek

Babaloo55 17. 7. 2016 | 21:14

Jsem na tom ještě hůř. Nejen, že nemám mušelín, nemám nehomogenizované mléko, nemám vinný ani jablečný ocet, ba, ani ten olivový olej nemám. Používám ZÁSADNĚ řepkový, na studenou kuchyni slunečnicový. Oleje používám velmi málo, na vaření používám sádlo a máslo. Oliváč mě nikdo na světě používat nedonutí. Má (alespoň pro mě) nepříjenou pachuť. Navíc - u nás se olivy nepěstují, takže raději podpořím naše výrobce olejů. A jiného.

monada 14. 7. 2016 | 14:02

žane: já vím dělám taky sýr z jogurtu a jen ho posolím a dám do plátýnka a čekám až odkape když ho chci mít lepší přidám zakysanou smetanu a pak jen bylinky.Ale teď nějak jogurt mizím z lednice manžel mi na něj chodí

žane 14. 7. 2016 | 10:40
žane 14. 7. 2016 | 10:39
monada 14. 7. 2016 | 09:04

Přečtěte si také

Horoskopy

Každodenní stres je pro vás tabu. Celý týden proběhl v klidu. Takovéto idylky byste brali pořád. Moc…

Nejčtenější články

Doporučujeme