Řekni, kde ty kytky jsou

Řekni, kde ty kytky jsou

Květinové vzory v jarních kolekcích nejsou rozhodně ničím novým a převratným. Prakticky se objevují každý rok ve větší či menší míře a najdete je v luxusních obchodech stejně jako v levných supermarketech. Ty letošní květy však vypadají trochu jinak.

Romantické a drobné kvítky nahradily výrazné až abstraktní květy v kontrastních barvách. Současné modely sice nepostrádají jistou dávku romantiky a něžnosti, jsou ale zcela oproštěné od sladkosti a naivity. Ze vzorů čiší odvaha a sebevědomá výraznost.







Květiny vládnou parfémovému průmyslu od nepaměti. Aktuální novinky nejsou výjimkou, náruče květin vás tak mohou doprovázet na každém kroku. Americká herečka Reese Witherspoon před nedávnem představila svou první parfém, jak již jeho název napovídá, kráska se inspirovala v zahradách. In Bloom By Reese Witherspoon spojuje gardénii s broskvovým čajem a svěží květiny se smyslnou ambrou. U Avonu najdete parfémovou vodu, čistý parfém, i tělové produkty.

Trésor značky Lancôme již od svého vzniku platil za dokonalého reprezentanta květinových vůní. Ani letošní novinky Trésor In Love nezůstává tradici nic dlužna. Štíhlá lahvička v sobě ukrývá jemný a lehký opar vycházející z původních tónů růží. Tento moderní a propracovaný parfém tvoří tóny nektarinky, dřeva a cedru, typické růže a nádherné vůně jasmínu.

Vůně Ralph značky Ralph Lauren je barvitá květinová vůně, která byla vytvořená pro generaci žen obdařených vnitřní silou, bohatým duchem a osobitým stylem. Stejně jako dívka, pro kterou je vytvořená, je i vůně Ralph živoucí a plná barev. Prostupují jí květinové tóny, které jsou přímo ztělesněním barev a osobitého stylu - frézie, pižmo, italská mandarinka, magnólie a zelené listy jabloně. Toto léto zdobí flakón navíc stříbrný květ do vlasů.

Mezi absolutní bestsellery mezi vůněmi zaujímá přední místa Pleasures od Estée Lauder. Toto léto si můžete tuto klasiku vychutnat v ještě květinovější a svěžejší verzi. Pleasures Bloom exploduje osvěžujícím mixem grapefruitu, zralých malin, šťavnatého liči s fialkou. Její srdce tvoří pivoňka, růže, jasmín a lilie a vše zakončuje vanilka, pižmo a patchuli.





foto: archiv firem

ČTĚTE TAKÉ:
Obézní ženy jen těžko hledají milence!

Doporučujeme

Články odjinud