Renáta (26 let): Jsem hezká a chodím s bohatými muži. Ostatní mi závidí.

36 komentářů

Mata69
4. února • 15:42

Já tyhle zjednodušený modely a ublížený kecy, že prachatej chlap si může dovolit všechno, je to hovado (a všichni jsou takový) nemám ráda. Znám totiž dost velice dobře situovaných mužů a vůbec to nejsou idioti, ba naopak, bývají to pracovití muži, kteří jsou i velmi příjemní a pohodoví.
Ale samozřejmě i těch prvních chodí po světě dost.
Zároveň si nemyslím, že každá fešná a úspěšná ženská toho dosáhla přes postel, ale co si myslet o dívčině, která sama o sobě prohlašuje jak je přitažlivá a randí s bohatými chlapíky? A bere od nich drahé dárky.

Mata69
4. února • 15:39

j66: no obávám se, že ten, koho popisujete nebude ten testosteronový otrok, ale prostě blbec bez charakteru. Ano, i takových je dost.

lebahu
4. února • 15:20

Mata69: Já mámprávě taky nějak zafixovaný, že čím větší pracháč, tím větší škrt na peníze a ti testosteronem nabušení se vyskytují pouze v červené knihovně. Já teda potkávám spíš ukňouraný chudáčky ublížený, a v mladší kategorii zženštilý, na celým těle depilovaný a v růžovým tričku. O "testosteron" už jsem nezakopla ani nepamatuju. Ale může to být tím, že už jsem stará puška a testosteron nepoznám ani kdyby mě po hlavě praštil.

lebahu
4. února • 15:14

j66: Ten nebude hormony zmítaný, ten je prostě jenom debil :-D

j66
4. února • 15:03

Mata69:Lebahu: Já bych se šišky zastala, fakt jsou takoví muži co myslí poklopcem. V okolí znám jednoho úspěšného majitele firmy, který zaměstnance rozhodně nepřeplácí a i vlastní příbuzná o něm tvrdí že by si pro korunu nechal vrtat koleno a že to zdědil po židovském pradědečkovi. Tak tento pán (cca 50let) má třetí ženu , pro jistotu už si ji ani nevzal, :-)) Samozřejmě ta je o 20 let mladší, nevaří neuklízí , bydlí sice u něho ale aby byla nezávislá tak dostala svůj byt , auto o dárkách a platební kartě ani nemluvím. ale i tak má ještě občas milenku, asi pro zpestření. A to opravdu není JPP :-)) Někteří muži si to finanční pouštění žilou docela zaslouží a netřeba je litovat.!!!

Mata69
4. února • 14:28

lebahu: také mám pocit, že šiška pořád píše o nějakých nesvéprávných jedincích, kteří chudáci zmítáni hormony a chtíčem dělají nešťastnými stovky ubohých svedených žen. Já ti čoveče takovýho chlapa neznám snad ani jednoho (a že už jsem nějakých exotů viděla!). Rovněž tak jsem ještě nepotkala dobře (velmi dobře) zajištěného chlapa, který by rozdával drahé dárky na potkání krasavici nevšední jen proto, aby s ním šla na oběd, nebo aby mu věnovala pohled.
Asi žiji v jiné rezervaci.

lebahu
4. února • 13:59

Mata69: Kolegyně by to ještě překously (pokud by fakt nesmrděla), ale pokud se jedná o práci, kde se dostane do styku se zákazníkem, předpokládá se, že bude upravená (nemusí být sexbomba nebo oslňující krasavice, ale pouze stačí vzhledem klienta neodpuzovat). Pokud někdo přileze neučesaný a špatně oblečený už na přijímací pohovor (kde mají lidi tendenci se vyfiknout), dá se předpokládat, že v normální všední den natom bude ještě hůř.
To "hezká... ty druhý byly ošklivý" už je za hranicí korektnosti, takhle by to formulovat zaměstnavatel neměl (ale máme info z doslechu a ještě přes další osobu, takže těžko říct, jak to řekl doopravdy)
Jinak by mě strašně zajímalo PROBOHA KDE se vyskytují ti muži myslící pouze poklopcem (co o nich šiška furt píše), ty hormony zmítaný hovada žijící výhradně sexem... hned bych se tam rozjela. :-D

Mata69
4. února • 13:40

šiška: tak zrovna u toho ucházení se o místo bych neřekla, že ten vedoucí rovnou myslel poklopcem (ale u vás mne takové prohlášení už nepřekvapuje). Myslíte, že budoucí zaměstnavatel radši zaměstná ušmudlanou šmudlu, na hony smrdící potem, nebo upravenou (né zmalovanou, převoněnou, myslím fakt UPRAVENOU) ženskou? S kterou z nich jako budoucí kolegyní budete raději sdílet jedno pracoviště?

šiška
4. února • 13:30

To mi hlava nebere, asi bych to pochopila být na chvíli mužem. Samec když se vzhlídne v pěkné holce je schopen všeho ať to stojí co to stojí! Pnutí v poklopci udělá své, neslyší, nevidí! Pravda je, že na hezkou tvářičku, upravenou ženu se společnost dívá trochu jinak nežli na neupravenou kvasimódu.Nedávno mi známá co byla bez práce řekla. Když se ucházela o místo do kanceláře tak jí po nějakém čase nadřízený řekl, ucházelo se jich několik ale jedna ošklivější než druhá. Vy jste mě upoutala vzhledem a upraveným zevnějškem.Takový jsou chlapi. Přemýšlí poklopcem.

j66
4. února • 11:51

snoopy1: Pochybuji o tom že žena, která je hezká a chytrá a vydělává si vlastní prací těžké peníze za sebe nechává platit a dávat drahé dárky (byt auto atd) , Takové ženy si totiž finanční nezávislosti cení a nepotřebují být brány za přívažek muže. A nezlobte se na mne pokud muž kupuje dívce byt auto a podobně a ona evidentně nepatří do jeho společenské skupiny a nemůže mu dárky stejné hodnoty dát sama. tak ji prostě vydržuje, a dívku okolí pokládá za zlatokopku nebo d*vku. A co jiného taky je, že:-))
A tomu mému "odsudku" odpovídá i popsané chování "vaší známé". Ona totiž přijde na ten úřad už s tím že ta "chudina " za přepážkou se před ní má posadit "na prdel* Jasně, že podobnému typu "úspěšného a bohatého" nikdo vstříc nevyjde a jede přesně podle předpisů a ty jsou lecky hodně zašmodrchané takže nakonec dotyčná chytrá a bohatá a úspěšná pobíhá z kanceláře do kanceláře, jedno razítko, druhé ....:-)) Proč by jí měla ta "chudina" radit ? :-))

snoopy1
4. února • 10:54

Dámy, jen do mě! Určitě bude mladá, chytrá, úspěšná a velmi nadstandardně vydělávající holka spát s chlapama kvůli parfému/dárku, kterých si může koupit, kolik bude chtít. Co se týče odsuzování - když naklape (upravená, dobře oblečená a obutá) někam na úřad a za přepážkou sedí zamindrákovaná chudina, co má pocit, že si může vylít zlost, tak to se nedivím. Zvlášť, když je ten rozdíl tak propastnýLebahu: No nadávat někomu, koho neznáte do děvek je poměrně silná káva. Vy nevíte, jestli to auto nedostala od přítele, se kterým stále jsou ... vy nevíte, jestli od zhrzeného muže někdy něco přijala nebo ne ... ale ona dostává cosi drahého od bohatých lidí, tak ji upalme, zaslouží si to.

helza
3. února • 20:38

:((((( Tedy to jsem tam napráskala chyb, omlouvám se. Ve větě "...že ona ji její hardver..." se mi vloudilo ona, má tam být jenom "že ji její hardver stačí." // Ve větě "....jako dekoraci na nějakou lásku...." chybí a má tam být "...jako dekoraci a na nějakou lásku... "

helza
3. února • 20:30

Na mne to trochu působí tak, že slečna Renata možná, byť třeba podvědomě, trochu (spíš více) závidí sestře ten dokonalý softver. A snaží se sobě i okolí dokázat, že ona ji její hardver ke štěstí dokonale stačí. Je to zbytečné, každý má rád jiný typ žen a i ji bude mít jednou někdo rád. I když bude pouze hezounká a jednoduchá. Obávám se, že její luxusní nápadníci ji vnímají jako exkluzivní dekoraci na nějakou lásku na věky moc nemyslí. Mohou být výjimky, ale v tomto případě to na výjimku nevypadá.

Mata69
3. února • 13:41

snoopy1: a ona ta vaše známá u pohovoru, u doktora a tak všude (kde může narazit na takovou slípku) vykládá jak dostává drahé dárky, protože je krásná? Jinak nevím za co by jí odsuzovali... Taky je možné, že ty dárky fakt dostává a vám jaksi neříká všechno ;-)

lebahu
3. února • 12:43

snoopy1: Ta vašeznámá má jeden veliký problém, že ty dárky přijme. To z ní dělá horší děvku (i kdyby byla ještě panna) než kdyby se s nimi všemi opravdu vyspala. No a že odmíntnutý muž zuří a mstí se? No jestli od něho přijala auto a pak jí není hoden ani "zavázat střevíc" tak se mu nedivím. Tohle už hraničí pomalu i s trestním oznámením, to jsou triky sňatkoých podvodníků, vmámit z oběti dárek (třeba celoživotní spory) a pak skutek utek.

lebahu
3. února • 12:35

j66: Diana musela vrátit rodinné šperky (tedy šperky náležející po staletí manželce následníka trůnu) to je trochu jiná kapitola. Při rozchodu se vrací (dle bontonu) pouze dopisy a prsteny. Ovšem "slušná žena" zase od cizích pánů (tedy těch se kterými nemá "vážnou známost") přijme nejvýš kytičku nebo čokoládu.
Taky mi (krom červené knihovny) nějak nesedí, že by chlap věnoval holce auto (i kdyby byl miliardář a byl to pro něho pakatel) za to, že se na ni může pouze z dálky dívat. On ho totiž většinou nekoupí ani holce se kterou "nezávazně" spí. Tyhle dárky se dávají spíš až v momentě, kdy se jedná o stálejší vztah. Milionáři většinou nejsou hloupí, takhle by ty miliony rychle rozfrcali :-D

šiška
3. února • 12:20

Moje neteř měla známost s 21 letým klukem, teď chodí s o 17 let starším mužem a začala srovnávat. Pověděla že je to naprosto o něčem úplně jiném. Ten starší má peníze na drahé restaurace, má vlastní pěkně zařízený byt s autem a doslova jí nosí na rukou a dělá pomyšlení. Je do ní zamilovaný až po uši nejspíš že má mladou. Neteřinka je také hodně spokojená, člověk na to pěkné si strašně rychle zvykne a už se mu nechce vracet k tomu horšímu. Ti starší mužský si jsou toho vědomi že si mohou dovolit mladou pokud na ní mají . V letošní soutěži o MISS je také adeptka která má známost se starším o 20 let.

j66
3. února • 10:18

snoopy1: Jasně , že jsou ženy, které to prostě s chlapama umí , o tom žádná. Ale nezlobte se přijímat drahé dárky bez nějaké reciprocity není ani slušné. Drahé dárky se vrací i při rozvodu , např. lady Diana musela vrátit šperky, Bud za ty drahé dárky ta žena něco poskytuje , třeba to není sex , možná že někomu stačí jen, že si ho všimne , co já vím :-)) Anebo se chová vyč*raně a prostě ty chlapy využívá až zneužívá,

Mata69
3. února • 9:22

snoopy1: jo, jo, chlapi jí dávají drahé dárky jen tak, auta,...jen aby jí udělali radost, že jí to mohou dát...Jasně.

snoopy1
3. února • 8:54

Tak pěkně jste imaginární slečnu setřely, jen co je pravda, zaškatulkovat jako zlatokopku jako ve slepičárně. Mám kamarádku, krásnou, chlapi jí nadbíhají takovým způsobem, který jsem nikdy v životě neviděla. Dostává kvanta opravdu drahých dárků (ano i nové auto) bez ohledu na to, jestli z toho "něco" bude nebo ne ... a drtivá většina ženských ji pěkně rychle odsoudí. Ona vyzařuje nějaké fluidum, které sráží chlapy na kolena a když to jiná žena vidí, prostě to nevydýchá. S tím, že o ní drbny šíří kecy, že beztak "roztahuje nohy na počkání, protože to přece jinak není možné", se smířila a povznesla se nad to. Blbý je, když na takovou slípku narazí u pohovoru, u lékaře, na úřadě ... to opravdu není co závidět. To samozřejmě není všechno, dál jsou to odmítnutí muži (taky výživná kapitola) ... nejhorší podle mě je, že holka je navíc úspěšná - pracuje od nevidím do nevidím - ale samozřejmě v očích lidí všechno zařídila v posteli. A tohle fakt ubíjí - jako jo, drahé dárky jsou fajn, ale ten zbytek taky stojí zato.

Dasa63
2. února • 17:22

Pány možná irituje, že mě nemají doma, protože by mi neměli co nabídnout. ........
Tak tahle věta jasně vystihuje váš problém. Jste namyšlená, hloupá a zlatokopka. Normální ženská si nehledá chlapa podle peněženky a hlavně: nikdy se nechlubí "já jsem hezká", "já si to umím zařídit", "můj přítel je zajištěný, pohledný...blábláblá". Kdybyste s těmi vašimi zajištěnými chvilkovými známostmi jen užívala života, nikdo by vám nezáviděl. Pokud to ovšem každému cpete, jak jste úspěšná v lovu peněženek a co všechno vám který chlap koupil, pak si sama koledujete o to, aby vám někdo řekl, to co sama o sobě vyžvaníte - že jste orientovaná na zajištěné pány (i ženaté - zjistila jste to po roce a to vám mám věřit, že vás za rok nikdy nepozval domů, neseznámil vás se svými známými, rodiči, sourozenci, takže jste to nevěděla?). Jste ubožačka a vaše neudržovaná, ale chytrá sestra může mít klidně lepšího chlapa, než vy. Na vypočítavé barbíny s vyklovaným mozkem chlapi moc neletí, možná tak do postele je to fajn doplněk, ale jinak k ničemu.

j66
2. února • 16:49

Rambíša: Nejhezčí ozdoba muže je naditá peněženka, ta vyváží plno jiných nedostatků. :-)) To ženy jsou v nevýhodě , i bohatá žena musí být hezká a upravená . Je to nespravedlivý !!!

Rambíša
2. února • 16:39

Této slečně není co závidět! Dopadne asi jako kdysi Zelníčková-Trumpová,nejdříve huj,pak fuj.Neměnila bych s takovou.A ti chlapi,co vyhledávají podobné typy:stačí si představit,jak krasavice nechá po sobě lézt nádhery Bakalu,Rittiga,Krejčíře a pod.,to je přeci milováníčko a potěšeníčko!

j66
2. února • 16:09

sipova: Tomu nevěřte, každý doma netouží vést filosofické debaty. A taky s kolika ženami je to možné :-)) Spousta i chudých chlapů by takou ženu uvítala, upravená , hlava ji nebolí ,sex s ním ji baví, aspon to dobře předstírá ale je fakt, že každý na to emá peníze a třeba tiše závidí.:-))

spes
2. února • 14:56

renátka je hezká .... a blbá. je to taková hračka. takové tele nebude chtít mít doma ani muž chudý. natož bohatý.

Miloušek
2. února • 14:14

Je to jenom obyčejná mrcha a blbec chlap ktzerý si s takovou courou něco začne

šiška
2. února • 13:10

Další vymyšlený příběh a kdyby ne, tak je to staré jako lidstvo samo! Pravdou je, ať je to vymyšlené nebo ne, že samci jsou ochotni všeho pokud ho samice okouzlí, je jim jedno jestli je to mrcha nebo ne. Nevidí,neslyší. A vychytralá z toho těží! Tak to bylo, je a bude.

ruzickaa
2. února • 9:21

Zlatokopka a co jako máme si z ní sednout na zadek či co )))))))))))))))))))))))))

Olioli
2. února • 7:06


Hl

Mata69
1. února • 23:21

j66: povislá kůže, slábnoucí zrak....;-)

j66
1. února • 22:19

Ono je to "zlatokopectví" relativní. Pisatelka si myslí jak je skvělá a "přítel" bohatý., ale to tak pro holku z hotelové recepce. Na takovýho prince Haryho a pod. si bousí zuby zlatokopky vyšší úrovně, na ty nemá. :-)) A co taky bude dělat až hardware zestárne? Šup šup at rychle někoho klofne, , vrásky celulitida, kazící se zuby , za rok už může být pozdě :-))

eseta
1. února • 22:08

Proč? To vážně někdo cítí potřebu toto (a podobné) ventilovat? Nebo je v redakci pisálek, který tímto způsobem naplňuje svoje spisovatelské choutky?

Mata69
1. února • 19:01

A co jako? Co my s tím? Máme tu závidět, nebo moralizovat nebo co?
Já bych jen řekla, jako obvykle, že by si autor měl po sobě článek dobře přečíst. Nikdo, NIKDO z autorů na Dámě není schopen napsat jediný článeček bez jediné chyby.

jinaci
1. února • 18:37

mina0405: mám spolužačku ,co má velký luxusní dům,luxusní auto,místo zahradního jezírka "rybníček",je bohatá,místo kočky domácí má doma rysa, jenže z ní vypadlo, že je to klec byť zlatá.Určitě bych se spolužačkou neměnila,závidět ji není co, šťastná není,GPS hlídá ji....Tak končí zlatokopky.

mina0405
1. února • 18:27

Když jste se svým životem tak strašně spokojená,sebejistá a víte,že jste si to zařídila dobře,proč to sem vypisujete?Přijde mi,jakobyste v koutku duše tušila,jaký snobský život vedete a míníte se před ostatními obhajovat - pokud Vám to takhle vyhovuje nedivte se,že Vás má okolí za zlatokopku...Nikomu a NIKDY se nezavděčíte,lidi jsou závistiví a ješitní.. Jestli Vám to tak vadí zkuste hledat i v jiných vodách - není nutné,aby měl chlap miliony na kontě,ale třeba by Vás měl upřímně rád - a to je milá zlatá k nezaplacení. Časem to pochopíte sama.

jinaci
1. února • 18:10

zase redakční perla

Doporučujeme

Články odjinud