Renata Langmannová: Tajemství jejího úsměvu konečně odhaleno!

Renata Langmannová: Tajemství jejího úsměvu konečně odhaleno!

Česká Miss za rok 2006 Renata Langmannová (20) bývá ozdobou společenských večírků. Okouzluje na nich svým zářivým krásným úsměvem. Už víme, jak ho získala.

Renata Langmannová s přítelem Tomášem

"Zuby byly od dětství můj velký handicap. Když mi narostly ty druhé, byly najednou nevyrovnané, nehezké. Jako holka jsem žádný krásný úsměv neměla," svěřila se Korzu Renata. "Musela jsem nosit dva roky rovnátka, ale dodržovala jsem to pečlivě. Věděla jsem, že se musím toho problému zbavit. Nakonec se mi to povedlo. Ale co čert nechtěl, ráda jsem jezdila na kole a z kola jsem spadla a vyrazila si jeden přední zub. Z toho jsem byla velmi nešťastná. Samozřejmě rodiče udělali vše pro to, abych měla co nejrychleji zub nový. Takže teď jsem ráda, že mám zuby, jaké mám, a velmi pečlivě o ně pečuji," svěřila se nám Renata.

Řeči o novém milenci jsou jen fámy Nedávno se objevily v kuloárech zaručené zprávy o tom, že Renata opustila svého stálého přítele Tomáše a pořídila si do nového jara nového milence. "To vůbec není pravda," reaguje okamžitě Renata. "Ale těch fám kolem mne bylo v poslední době hodně. Se svým přítelem jsme stále spolu a v létě jedeme spolu na dovolenou, jen ještě přemýšlíme, kam. Teď jsem si s dívkami z modelingu odpočinula v Egyptě. Byla to velká dámská jízda. A protože jsme většinou blondýnky, tak se nám velmi dvořili Egypťané, ale motali se kolem nás také všelijací muži z různých koutů světa. Mně se zdáli všichni takoví jakoby ušmudlaní a hlavně vypočítaví a zkažení penězi. I nabídky k sňatku jsem měla. Ale těmto krátkým známostem nepřikládám žádný význam. A ráda jsem se ke svému příteli po té dámské jízdě vrátila."

Doporučujeme

Články odjinud