Renata Langmannová: Už nejsem hodný blbeček!

Renata Langmannová: Už nejsem hodný blbeček!

Renata Langmannová (21) se v devatenácti letech stala Českou Miss. Od té doby ušla dlouhý kus cesty, fotila pro Playboy a procestovala celý svět. Přesto se nejvíc těší, že na Vánoce pojede domů, do Ivanovic na Hané.

"Je to sice teprve dva roky, co jsem se stala miss, ale mám někdy pocit, jako by to bylo deset," přiznává půvabná Renata. "Ty zážitky a zkušenosti tomu odpovídají. Jsem strašně rychle dospělá, strašně rychle jsem se osamostatnila a naučila se nebýt na nikom závislá. Získala jsem odvahu se vzepřít některým lidem. Zpočátku jsem v showbyznisu byla takový ten hodný blbeček, takže jsem se naučila být trochu drsnější."

Za tu dobu nenarazila na nic, kde by mohla říct, že je naprostý antitalent a marný případ. Snad až na jednu věc.

"Určitý talent mám snad na všechno kromě malování. To mi vůbec nejde," směje se. "Na druhou stranu třeba hrozně ráda tancuju a myslím, že mi to jde. Řekla bych, že jsem ušla dost dlouhou cestu a docela dobře poznala i sama sebe. Snažím se najít čas na nějaké koníčky, i když to jde těžko. Objevuju ráda nejrůznější sporty, ale taky mám ráda hudbu, hraju na elektrické klávesy i na kytaru. Je toho prostě strašně moc, tak aspoň doma odkládám úklid. A další věci. Potřebuji se přestěhovat, pořád sháním byt, ale nějak se k tomu nemůžu pořád dostat. Vím, že se do toho potřebuji pořádně obout a začít naplno, ale nějak chybí odhodlání a čas."

Renatě stačí jeden pohled do diáře a je jasné, že spoustu věcí už letos nestihne. "Diář mám úplně k prasknutí. Já v poslední době absolutně nestíhám. Každý den mám buď přehlídku, nebo školu. Čeká mně zkouškové období, takže se teď z toho můžu zbláznit," stěžuje si. "V branži to chodí tak, že se akce se domlouvají čtrnáct dní nebo měsíc dopředu, takže doufám, že to včas ukočíruji tak, abych se dostala i na hory."

Vánoční přání má Renata jen jediné: "Já bych si nejvíc přála, abych mohla být v klidu doma, odpočinout si a být se svou rodinou. Po ničem jiném netoužím."

Doporučujeme

Články odjinud