Renée Zellwegerová: Bridget Jonesová mi zničí zdraví!

Renée Zellwegerová: Bridget Jonesová mi zničí zdraví!

Herečce Renée Zellwegerové přinesly dva filmy o Bridget Jonesové nejen slávu, ale také starosti. Rychlost, s jakou musela přibrat více než deset kilo a pak zase zhubnout, jí ale vůbec nedělala dobře.

"Moje tělo jakoby si říkalo: Jsem těhotná - ale bez křtu. Ten jo-jo efekt, který tak odsuzují odborníci na výživu, mě navíc vyděsil. Říkají, že je to smrtelně nebezpečné a já jim věřím."

Nicméně na druhou stranu Renée neví, jak by se zachovala, kdyby přeci jen dostala nabídku na třetí film o slavné baculce a jejích srdečních problémech. "V Hollywoodu platí: Nikdy neříkej nikdy. Pokud dostanu dobrou nabídku, která se mi bude hodit a bude mi připadat zajímavá, asi neodmítnu," říká herečka, která je nyní štíhlá jako proutek.

"Ale na tu hrůzu, když jsem musela před šesti lety co nejrychleji ztloustnout, nikdy nezapomenu. Zpočátku jsem si říkala, to je úžasné, můžu se přejídat, čím chci. Cpát se pořád čokoládou nebo objednávat jednu pizzu za druhou a k ní ještě špagety a česnekovou bagetu. Jenže zhruba po týdnu mi začalo být špatně a projevilo se to i na náladách. Střídavě jsem byla veselá a otrávená, ale nikoho to nezajímalo. Důležité bylo natáčení."

Doporučujeme

Články odjinud