Renée Zellwegerová chce znovu hrát Bridget

Renée Zellwegerová chce znovu hrát Bridget

Herečka, kterou proslavila především její role ve dvou filmech o oplácané, po lásce toužící a nešikovné třicátnici, Deník Bridget Jonesové a Bridget Jonesová: V koncích s rozumem, má velké plány. Už zapomněla na trápení s přibíráním kil a poté zase hubnutím, které její nejslavnější roli provázely. Renée Zellwegerová chce svou hrdinku zpátky.

"Když by to stálo zato, byl zajímavý scénář a natáčení mi nekolidovalo s jinými plány, určitě bych souhlasila. Samozřejmě to ale záleží nejvíc na tom, aby k filmu byla literární předloha," naráží herečka na to, že by Helen Fieldingová, která obě předešlé knihy napsala, už mohla uvažovat o třetím pokračování. A dokonce ví, i co by mělo následovat: "Jsem si jistá, že by mě bavilo si přečíst, jak se Bridget daří dál. Líbilo by se mi, kdyby se přestěhovala do Los Angeles a měla dítě. Byla by to ohromná legrace!"

Je asi dobře, že Renée svou hrdinku hraje a někdo jiný vymýšlí její osudy. Zatím se většině filmů těžících humorné situace z modelu "cizinec v Los Angeles" diváci ve zbytku světa příliš nesmáli.

Doporučujeme

Články odjinud