Reportérovi Janu Tunovi tři děti nestačí

Reportérovi Janu Tunovi tři děti nestačí

Televizní reportér Jan Tuna (34) má dceru Štěpánku. Její narození bylo naplánováno na začátek října a zuřivý reportér i jeho žena Lada si do posledního dne ponechali překvapení, zda to bude syn nebo dcera.

Jan Tuna s manželkou

Neměli jsme pro miminko dlouho ani vybrané jméno, protože jsme nechtěli předem přemýšlet o tom, zda to bude holka nebo kluk. Máme už dvacetiměsíčního Tadeáše, tak nás napadlo, že když to bude chlapec, pojmenujeme ho Tobiáš. Pak nám to zase připadalo moc podobné tomu prvnímu jménu. Nakonec se všechno vyřešilo samo, když se narodila holka a je to Štěpánka," řekl. Jan Tuna má ze svého prvního manželství třináctiletou dceru Zuzanu, ale ani tři děti mu nestačí.

"Chtěli bychom mít s Ladou ještě minimálně jedno další dítě, na pohlaví nezáleží. Pro nás je důležité, aby děti byly zdravé," řekl.

Populární reportér byl přítomen u narození všech svých dětí. "Je to zázrak, člověk má nepopsatelný pocit štěstí," svěřil se se svými pocity, i s tím, že stejně jako poprvé byl pěkně nervózní, i když tentokrát šlo vše velmi rychle, porod trval pouhých 26 minut. Žádné povzbuzení na kuráž si št´asný táta ale raději nedopřál.

Doporučujeme

Články odjinud