Révai dostal kvůli žvýkačce za ucho

Révai dostal kvůli žvýkačce za ucho

"Bez žvýkačky nedám ani ránu, uklidňuje mě a pomáhá mi k soustředění," svěřil se tiskové agentuře Korzo tanečník a herec Jan Révai při vzpomínce na premiéru muzikálu Edith Piaf.

Révai dostal kvůli žvýkačce za ucho

"Bez žvýkačky nedám ani ránu, uklidňuje mě a pomáhá mi k soustředění," svěřil se tiskové agentuře Korzo tanečník a herec Jan Révai při vzpomínce na premiéru muzikálu Edith Piaf - vrabčák z předměstí (10. července). Jeho způsob překonávání trémy se ale vůbec nelíbil režisérovi muzikálu Liboru Vaculíkovi.

Když Révai přežvykoval na jevišti celou svou roli Editina milence Marcela Cerdana, dostal pořádně vyhubováno. Režisér ho nešetřil přes to, že jsou blízcí přátelé a že ho Révai navštěvuje i doma, kde prý společně s Vaculíkem pracují na Révaiově životní roli.


Libor Vaculík prý byl podrážděný i proto, že ho trápí kožní vyrážka, kterou "získal" při práci na zahrádce. A navíc snad i z nervozity, když představitelka Piaf Radka Fišarová krátce před premiérou zkolabovala při představení Kleopatry, kde alternuje hlavní roli. Do poslední chvíle nebylo jasné, jestli premiéru Piaf zvládne, nebo ji přenechá Zdeně Trvalcové.


Radka se však zotavila natolik, že mohla s ostatními krátce po premiéře oslavit první svatbu muzikálového ansámblu - tanečníků Jakuba Šimůnka a Lucie Klementové.

zdroj: Korzo
foto: Korzo

Doporučujeme

Články odjinud