Richard Krajčo slaví dvouletou love story

Richard Krajčo slaví dvouletou love story

Charismatický herec, zpěvák a vůdčí osobnost skupiny Kryštof má rád krásné ženy. Po rozchodu s Ivou Frühlingovou žije s modelkou Martinou Poulíčkovou.

"Život jsem si teď uspořádal. S Martinou jsme spolu už dva roky. Nyní dokonce slavíme dvouleté výročí. Ale ne v jeden jediný den, slavíme průběžně. I když máme oba dny nabité prací, Martina vystupuje s Pavlem Kožíškem v jeho kouzelnické show, já zase s kapelou nebo v Národním divadle jako Richard III. Přesto jsme si ten vzájemný program dokázali uspořádat tak, že na sebe pořád máme dost času a užíváme si ho," svěřuje se Richard.

Seriály má rád s jasným koncem Jako herec se v poslední době ocitl v televizních seriálech České televize a zároveň v prostředí venkova a pak nemocnice. "Ten venkov v seriálu Hraběnky mi byl samozřejmě bližší než lékařské prostředí. Jenže zase ta role lékaře ve třetí sérii Nemocnice na kraji města, to byla pro mne vysloveně vzrušující výzva. Nechtěl bych hrát v seriálech, které nemají od začátku jasný konec, kde role je závislá na tom, jestli někdo z představitelů odejde třeba do jiného seriálu jiné televize nebo se s někým nepohodne."

Do seriálu se pustil i Kryštof Richard ovšem nezanedbává ani svou kapelu Kryštof. A je s ní prý vysloveně spokojený.

"Po těch patnácti letech jsme se někam dostali," konstatuje. "Je fajn, že to nebyla jen nějaká sezónní záležitost, jdeme dál a pořád nás to všechny baví. Teď jsem složil šest nových písní a také připravuji hudbu pro nový seriál České televize, který má zatím pracovní název Proč bychom se netopili. Mám rozpracovanou i ústřední píseň. Ta bude na skupinu Kryštof nečekaně veselá. Ale nezapře ji."

Doporučujeme

Články odjinud