Ricky Martin zřejmě bude hrát v pokračování filmu Hříšný tanec

Ricky Martin zřejmě bude hrát v pokračování filmu Hříšný tanec

Patnáct let poté, co Patrick Swayze a Jennifer Greyová zazářili na stříbrných plátnech kin ve svém nejslavnějším snímku Hříšný tanec, se fanoušci legendárního filmu dočkají pokračování. Už na podzim letošního roku by se totiž měl začít natáčet film Havana Nights, jehož děj volně navazuje na hit z roku 1987.

 

Ricky Martin zřejmě bude hrát v pokračování filmu Hříšný tanec


Patnáct let poté, co Patrick Swayze (49) a Jennifer Greyová (42) zazářili na stříbrných plátnech kin ve svém nejslavnějším snímku Hříšný tanec, se fanoušci legendárního filmu dočkají pokračování. Už na podzim letošního roku by se totiž měl začít natáčet film Havana Nights, jehož děj volně navazuje na hit z roku 1987.

O obsazení hlavních rolí jednají producenti s největšími hollywoodskými hvězdami, mezi kterými nechybí například Leonardo DiCaprio (27) a jeho staronová přítelkyně, brazilská supermodelka Gisele Bundchenová (21). V úvahu pro obsazení hlavních rolí připadá i další hvězdný pár, Brad Pitt (38) a Jennifer Anistonová (33).

Největšími favority jsou ovšem latinsko-americká hudební hvězda Ricky Martin (30) a Natalie Portmanová (21), známá z filmu Mars útočí nebo nového zpracování Hvězdných válek.
Film Havana Nights by měl mít prakticky totožnou zápletku jako Hříšný tanec. Děj snímku sleduje život sedmnáctileté dívky, která přichází se svými rodiči v revoluční éře na Kubu. Zde se ovšem zamiluje do místního tanečníka, který jí pomůže najít sebe samu a alespoň to minimum pozitivního, co může od života na Kubě čekat.

Stejné budou i rozepře s rodiči, kterým bude muset hlavní představitelka filmu čelit.
Menší roli by mohli podle všeho ve filmu získat také Patrick Swayze a Jennifer Greyová. �Nová nastupující generace tak bude mít alespoň možnost poznat stejný příběh jako jejich rodiče. Věřím, že se projekt povede dotáhnout do zdárného konce. Ricky a Natalie jsou rozhodně těmi nejlepšími adepty na hlavní role,� nechal se slyšet Swayze. (Plus)

 

 

 

Doporučujeme

Články odjinud