Rihanna: Byl to chtíč na první pohled, přiznává o novém milenci - videoklip

Rihanna: Byl to chtíč na první pohled, přiznává o novém milenci - videoklip

Zpěvačku Rihannu (23) přitahoval britský boxer Dudley O'Shaughnessy od okamžiku, kdy ho poprvé uviděla. Pak už se nemohla dočkat natáčení milostných scén pro nové video.

Rihanna přiznává, že jak Dudleyho uviděla, chtěla ho začít líbat. Vybrala si ho jako partnera na natáčení videa pro nový singl We Found Love a od prvního okamžiku jí podle informací FemaleFirst bylo jasné, že zvolila toho správného.

"Setkala jsem se s ním a rovnou jsem si řekla: Tak už abychom se snad začali líbat... no a víte co ještě. Měli jsme předstírat, že máme sex," říká o setkání zpěvačka.

A zdá se, že nebyla jediná, kdo měl z představy natáčení vášnivého videa radost. Dudley o milostných scénách řekl: "Prostě jsem nechtěl, aby skončily."

I členové štábu si prý rovnou uvědomili, že spolu zpěvačka s boxerem flirtují.

"Rihanna s tím, že se jí Dudley náramně zamlouvá, nedělala vůbec žádné tajnosti. Viděla jeho fotky a další snímky z boxerského ringu. A když se setkali, využila každou příležitosti k tomu, aby mu byla nablízku. Jednou si mu během přestávky ve filmování dokonce sedla na klín. A když měli točit scénu, kde má Rihanna na sobě jen průsvitný vršek, Dudley se jen chichotal jako školák. Škádlila ho a spiklenecky na něj mrkala. Teď nemůže věřit svému štestí a její kamarádky si ji dobírají a zpívají jí písničky o zamilovaných," popsal situaci člen štábu.


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud