Rihanna: Líbí se mi, když mi přítel naplácá na zadek!

Rihanna: Líbí se mi, když mi přítel naplácá na zadek!

Zpěvačka Rihanna (23) se přiznala, že je v ložnici "trochu masochistka". Také prozradila své sexuální preference a řekla, že má ráda, když jí dominantní partner "naplácá".

Třiadvacetiletá diva, o které média nedávno psala, že má poměr s Colinem Farrellem, s odzbrojující upřímností promluvila o svém sexuálním životě.

Přiznala, že má ráda, když ji někdo ovládá. A nejen to. Líbí se jí, když ji partner přiváže a naplácá jí na zadek.

V rozhovoru pro časopis Rolling Stone barbadoská rodačka prohlásila: "Myslím, že jsem trochu masochistická. Miluji pocit, že jsem něčí holka. Miluju, když mě někdo přiváže a naplácá mi. Mám ráda mrskání. Možná je to legrační, že mi na tom záleží, ale mám ráda spontánnost."

A v podobném duchu zpěvačka pokračovala: "Používání bičíku a pout je příliš plánovité. Musíte se zastavit a rozhlídnout se po nich. Dávám přednost tomu, když (muži) používají ruce."

Zpěvačka, která si prošla "mediálním peklem" kvůli napadení svým bývalým přítelem, zpěvákem Chrisem Brownem, také promluvila o svém neklidném dětství s otcem Donaldem Fentym. Ten před ní v jejích devíti letech kouřil crack a pravidelně se opíjel. Rihanna má zato, že ji ovlivnilo chování, které jako dítě pozorovala u lidí kolem sebe.

"U lidí, kteří byli v dětství svědky hrubého násilí, to bývá normální," řekla o svém otci a dodala:

"Vždycky jsem se děsila pátku, protože otec se vracel domů opilý. Dostával ten den výplatu a půlku utratil za alkohol."

Co se u nich doma dělo dál, si asi lze domyslet. To už exotická kráska raději dále nerozvádí.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Bendová si ničí tělo: Hubne a nechá se opět tetovat!

Doporučujeme

Články odjinud