Rihanna ničí zaměstnance najaté jachty

Rihanna ničí zaměstnance najaté jachty

Lidé pracující na jachtě, kterou si najala zpěvačka Rihanna (24), jsou již vyčerpáni večírky, jež většinou končí až ráno.

Zpěvačka si za 130 000 euro (cca 3,3 milionu Kč) najala jachtu na francouzské Riviéře. Spolu se svým přítelem, rapperem Drakem, a dalšími známými si chce užít během dovolené hodně zábavy.

Nedospalou posádku už ale pomalu ničí vyčerpání. "Všichni až do rána zpívají a tancují. Rihanna je báječná holka, ale posádka spí jen pár hodin za noc. A to ještě mají být lodníci pozorní a hlídat, aby se náhodou neopila a nespadla do moře," říká zdroj listu The Sun.

Kráska z Barbadosu se prý zásobila mimo jiné i pětadvaceti láhvemi luxusního šampaňského Armand de Brignac, šedesáti lahvemi piva Peroni, stejným počtem piva Corona a deseti láhvemi tequily. Po smrti babičky Dolly, která ji hluboce zasáhla, se rozhodla dát vztahu s rapperem ještě jednu šanci.

Zdroj k tomu dodává: "Rihanna chce po smrti babičky žít opravdu naplno a rozhodla se znovu to zkusit s Drakem. Dřív pořád říkala, že se nechce vázat, a stejně pořád pracuje. Teď tomu chce dát další šanci. Chce se projet jižně podél italského pobřeží a prohlédnout si ta nejromantičtější místa, která viděla na internetu."

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud