Rihanna si koleduje o malér. Pije, střídá chlapy a kašle na antikoncepci

Rihanna si koleduje o malér. Pije, střídá chlapy a kašle na antikoncepci

Mejdany, přemíra alkoholu a stále nová erotická dobrodružství končící občas i nechráněným sexem. Tak žije v poslední době slavná popová zpěvačka Rihanna (24). Jejím kamarádům to začíná dělat starosti.

"Rihanna si užívá spousty zábavy se spoustou chlapů a na následky vůbec nemyslí. Miluje mejdany. Ráda se baví, ráda a hodně pije. A vlastně je jí úplně jedno, co by se mohlo stát," cituje server showbyzspy.com jednoho z Rihanniných blízkých přátel.

"Často skončí po propařené noci v posteli s novým chlapem a ne pokaždé si dává pozor. Může klidně přijít do jiného stavu - a to by byl ještě ten lepší případ. Rihanna dosáhla bodu zlomu. Sama říká, že je fyzicky a psychicky na dně a že se cítí ztracená," dodal zmíněný zdroj z blízkosti barbadoské krásky s nezaměnitelným hlasem.

Zpěvačka, dcera matky původem z Guayany a otce z Barbadosu, prý je momentálně volná. Přinejmenším američtí bulvární reportéři zatím nevypátrali, že by byla zadaná. A Rihanna to dává světu jaksepatří znát.

Její přátelé z toho mají až strach. Interpretka hitů, jakými jsou třeba Pon De Replay či Umbrella, může dopadnout hodně špatně.Připouští si to stále více lidí z jejího okolí. Jen ona sama na to zjevně kašle.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Sex na jednu noc. Ano, nebo ne?

ČTĚTE TAKÉ:
Katie Holmesová podala žádost o dočasné opatrovnictví dcery

Doporučujeme

Články odjinud