Rihanna zaplatila na pokutách za pozdní odlety 6,4 milionu

Rihanna zaplatila na pokutách za pozdní odlety 6,4 milionu

Výjimečné turné 777 se zpěvačce Rihanně nevyplatilo. Rozletěla se na něj soukromým letounem, ale nedodržovala letový řád a za pozdní odlety tak musela zaplatit pokutu dosahující v přepočtu 6,4 milionu korun.

„Rihanna se zpožďovala se vším, chodila pozdě na pódium, což celý její rozvrh posunulo. Je to reakce na fakt, že každá sekunda jejího času je organizátory započítána. Ona všechno ráda sama ovládá. Její tým neustále volal hystericky na letiště a oddaloval odlety. Každá hodina zpoždění ale musí být zaplacena. To turné ji nakonec bude stát ohromné jmění,“ píše britský The Sun.

Deník odhaduje, že na letištních pokutách americká hvězda musí zaplatit kolem dvou set tisíc liber – asi 6,4 milionu korun.

Rihanna vyrazila na turné 777 do sedmi měst sedmi zemí. Začala 14. listopadu v Mexico City a pokračovala každou další noc do jiné metropole. Po Mexiku to byly Toronto, Stockholm, Paříž a Berlín, v pondělí 19. listopadu ji čeká Londýn a turné skončí v úterý 20. listopadu v New Yorku.

Na všechny koncerty přišla zpěvačka o hodinu později, ve Stockholmu na ni čekali o dvě a půl hodiny déle ve srovnání s plánovaným začátkem vystoupení.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud