Sarah Jessica Parker neunesla popularitu kolegyně Foto: Profimedia
Kim Cattrall si se Sarah nepadly do oka Foto: Profimedia
Mariah Carey má také rivalku Foto: Profimedia
Mariah Carey při vystoupení Foto: Profimedia
18
Fotogalerie

Rivalky mezi slavnými ženami: Které celebrity si nemohou přijít na jméno?

Ani slavné ženy se nesnesou s každým. V showbyznysu dokonce najdeme dvojice, které jsou svým nepřátelstvím proslulé. Některé z nich dřív bývaly nerozlučné kamarádky, jiné si zkrátka jen nesedly nebo si navzájem závidí.

Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall

V legendárním seriálu Sex ve městě byly coby Carrie a Samantha nerozlučné kamarádky, jakmile ale zhasly kamery, tak se k sobě chovaly úplně jinak. Podle zákulisních informací se Kim nedokázala přenést přes to, že Sarah má dvakrát větší honorář. Sarah se zase nelíbilo, že Kim dostává v seriálu čím dál víc prostoru, protože prý byla u diváků oblíbenější.

Jak probíhalo natáčení pokračování Sexu ve městě? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 7

Mariah Carey a Nicki Minaj

Svár mezi nimi vznikl v roce 2013, kdy obě divy seděly v porotě pěvecké soutěže American Idol. Zjevně si nesedly a neshody se ani nesnažily skrývat. Během vysílání se navzájem urážely a později se očerňovaly i skrz média. V jednom rozhovoru Mariah Carey prohlásila, že to bylo jako pracovat v pekle se Satanem. Nicki na to v jiném rozhovoru reagovala slovy: „Nehodlám se hádat s její zku*venou výsostí.“ Také řekla, že kdyby u sebe měla pistoli, tak by kolegyni nejraději na místě zastřelila.

Pokračování 3 / 7

Julia Roberts a Nicole Kidman

Slavné herečky se na plátně setkaly ve filmu Tajemství jejích očí z roku 2015. Státní návladní měla původně hrát Gwyneth Paltrow, ale nakonec roli získala Nicole Kidman, za což se osobně přičinila i Julia Roberts. Později toho ale musela nejspíš dost litovat, protože se právě během natáčení tyto dvě herečky rozhádaly. Julii se nelíbilo, že se Nicole chová ke svému týmu jako ke služebnictvu a vůbec s nikým nemluví. Herečka na její nařčení nijak nereagovala, ale je zjevné, že se tyto dvě hollywoodské krásky od té doby nemusejí.

Pokračování 4 / 7

Kim Kardashian a Paris Hilton

Byly nejlepší kamarádky a měly toho spoustu společného. Například se obě proslavily vlastní reality show a erotickými videy, která se dostala na veřejnost. Svého času byly nerozlučné party girls a dokázaly rozjet každý večírek. Jejich přátelství skončilo podle spekulací ve chvíli, kdy Paris začalo vadit, že má Kim víc pozornosti než ona. 

Pokračování 5 / 7

Gwyneth Paltrow a Madonna

I Gwyneth Paltrow a Madonna bývaly kamarádky na život a na smrt. Společně obrážely významné akce, a dokonce měly i stejnou fitness trenérku. A právě kvůli ní se rozkmotřily. Problém byl v tom, že Madonna trenérku vyhodila a to samé chtěla po Gwyneth. Ta to ale odmítla a také veřejně přiznala, že se jí nelíbí, jak se Madonna k trenérce zachovala. Hned bylo po přátelství.

Pokračování 6 / 7

Simona Krainová a Andrea Verešová

I v českém showbyznysovém rybníčku najdeme rivalky. Těmi věčnými jsou topmodelky Simona Krainová a Andrea Verešová. Dřív je pojilo velké přátelství, které se časem rozpadlo, a dnes si jdou pěkně po krku. Soupeří spolu na sociálních sítích sexy fotkami a sem tam přihodí i rýpavou poznámku. Jedna slovní přestřelka vznikla kvůli silikonům. Simona se snažila vyvrátit spekulace, že má za sebou plastickou operaci prsou. „Nelžu svým fanouškům jako tady zmiňovaná kolegyně,“ prohodila na adresu Verešové.

Pokračování 7 / 7

Sophia Loren a Jayne Mansfield

Ani ve zlaté éře Hollywoodu se některé slavné ženy neměly příliš v lásce. Příkladem je tato dvojice hereček. Jejich nepřátelství začalo na večírku v Beverly Hills, kde měla být italská herečka Sophia Loren představena Hollywoodu. Jenže středem pozornosti chtěla být ten večer Jayne Mansfield, což se jí podařilo díky šatům s hříšným výstřihem. „Přišla ke stolu a sedla si. Věděla, že ji všichni sledují. Tolik jsem se bála, že se její šaty prostě rozpadnou a bude všude,“ svěřila se Loren po letech. Nesnášenlivost mezi nimi byla tak velká, že Sophia dokonce odmítala podepisovat fanouškům společné fotografie.

Doporučujeme

Články odjinud