Robbie láká krásky do postele zpěvem

Robbie láká krásky do postele zpěvem

Ani slavní nemají na růžích ustláno, a ačkoli to zní neuvěřitelně, i populárnímu zpěvákovi Robbiemu Williamsovi se stává, že vytoužená krasavice vzdoruje jeho milostným návrhům. Pro tyto případy, jak prozradil internetovému serveru FemaleFirst jeho důvěrný přítel, má v záloze tajnou zbraň, jíž prý žádná žena neodolá.

S úspěchem ji nedávno vyzkoušel na třiadvacetileté britské fotomodelce Nikkale Stottové, jejíž snímek nahoře bez spatřil v jednom pánském časopise. Prostřednictvím svého asistenta si sehnal její telefonní číslo a smluvil si s ní schůzku.

"Vyprávěl mi, že se zamiloval do mé fotografie a od té doby nemyslí na nic jiného, než že mě musí osobně poznat," říká Nekkala. "Pak mě pozval na romantickou večeři při svíčkách, která skončila v jeho bytě."

Protože i tam působila kráska (záměrně?) nedobytným dojmem, rozhodl se Robbie použít svou tajnou zbraň. Začal jen pro ni zpívat nejslavnější hity ze svého repertoáru. "Doslova si ji tím omotal kolem prstu, přesněji vlákal ji do své postele," prozrazuje pointu příběhu Williamův přítel a dodává, že podobnému vábení ještě žádná žena neodolala.

Doporučujeme

Články odjinud