Robbie Williams se zamiloval do Ivanky Trumpové

Robbie Williams se zamiloval do Ivanky Trumpové

V náručí populárního zpěváka Robbieho Williamse, který vystoupí 4. listopadu v Praze, končily ženy, o nichž si prostí smrtelníci netroufají ani snít. Hollywoodská hvězda Nicole Kidmanová, bývalá manželka Roda Stewarta Rachel Hunterová, členka skupiny All Saint Nicole Appeltonová i mnohé další. Přesto, a možná právě proto nepřestal devětadvacetiletý zpěvák hledat partnerku svých snů.

Teď se mu to údajně podařilo. Jako školák se totiž zamiloval do dvaadvacetileté Ivanky Trumpové. Má pro něj zřejmě neobyčejné kouzlo, které spočívá v naprosté odlišnosti od jeho předchozích známostí.

"Přestože pochází z multimilionářské rodiny, je nejen nezávislá a rozvážná, ale také skromná a cílevědomá," říkají jeho přátelé, kteří Ivanku považují za ideální volbu. Příležitostné úspěšné modelce a nynější vysokoškolské studentce, jež se pyšní poněkud exotickým slovanským půvabem, se údajně podařilo skloubit v sobě nejlepší vlastnosti obou rodičů. Po otci Donaldovi získala houževnatost a schopnost odrazit se ode dna, po české matce Ivaně zdědila krásu i nekompromisnost.

"Je to pravda, Ivanka se skutečně stýká s Robbiem," přiznává mluvčí rodiny Trumpových. Nikdo si však netroufá komentovat, zda opravdu jde o trvalejší a perspektivnější vztah a další vývoj přenechávají oběma hlavním aktérům. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud