Robbie Williams: Sebevražda, nebo léčebna?

Robbie Williams: Sebevražda, nebo léčebna?

Už dlouho se mluvilo o tom, že se britská pěvecká hvězda Robbie Williams pomalu, ale jistě zabíjí. Přátelé i lékaři mu doporučovali, aby vyskočil z rozjetého vlaku showbyznysu, ale zpěvák považoval za důležitější dostát dojednaným závazkům.

Nakonec se přece jen dostavila očekávaná krize. Deprese, jimiž po léta trpěl, ho přivedly až k uvažování o dobrovolném odchodu ze světa. Ze strachu, že by se přece jen mohl pokusit o sebevraždu, rozhodl se Robbie raději, že se nechá hospitalizovat na speciální klinice a podstoupí odvykací kúru. Robbieho matka Jan Williamsová (56) je na svého syna nesmírně pyšná.

"Je to nejlepší dárek, jaký si mohl dát k únorovým třiatřicátým narozeninám," sdělila médiím. Věří, že se mu podaří zbavit se závislosti na antidepresivech, již si vypěstoval jejich nemírných užíváním, stejně jako denního popíjení 60 šálků dvojitých express, dvacítky Red Bullů, konzumace 60 cigaret i prášků na spaní. O synově návratu do mlýnice zábavního průmyslu raději ani neuvažuje, pouhé pomyšlení na něj v ní vyvolává černé myšlenky. Ani sám Robbie si není jistý, zda ho ještě někdy v budoucnu ustojí.

"Ten nekonečný běh a shon mě připravuje o poslední zbytky sil," uvedl přednedávnem v jednom z interview. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud