Robbie Williams zadělává na další děti | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Robbie Williams zadělává na další děti

Robbie Williams prohlásil, že s manželkou Aydou Fieldovou rozhodně nechtějí vychovávat jedináčka. A už pilně trénují, aby brzy počali dalšího potomka. Pětiměsíční dcera Theodora Rose by tak brzy mohla mít sourozence. Rodičovství je přitom oba mile překvapilo, také proto chtějí rodinu zvětšit minimálně ještě o jednoho člena.

„Moje holčička je rozkošná. Malá Teddy. Právě se chystáme udělat si jich víc, protože jsou naprosto úžasné,“ svěřil Robbie v televizní talk show s Alanem Carrem.

Williams většinu času pobývá v zimou svírané Británii, zatímco jeho manželka Ayda se hřeje ve slunné Kalifornii. Robbie v Los Angeles několik let žil, do vlasti se ale vrátil proto, že chce dceři dát britskou výchovu a vzdělání. V zimním počasí se mu však pobyt ve Spojeném království moc nelíbí.

„Teď je to strašné, hlavně posledních pár týdnů… Volali jsme si a manželka byla na pláži v Malibu v tričku a já jsem byl v parku Belsize a jen jsem řekl: ‚Já vím, kde bych teď měl raději být,‘“ dodal devětatřicetiletý zpěvák.

Doporučujeme

Články odjinud