Robert Pattinson: Souložil jsem s podprsenkou přilepenou k zadku

Robert Pattinson: Souložil jsem s podprsenkou přilepenou k zadku

O bizarní souloži se rozvyprávěl herec Robert Pattinson při rozhovoru s televizní stanicí MTV. Britský herec prý měl podivný zážitek během natáčení erotické scény v novém filmu Nezapomeň na mě.

Ve filmu se prý měl milovat s Emilie De Ravinovou a maskérky mu předtím chtěly zakrýt rýhu mezi hýžděmi. Použili k tomu právě podprsenku.

„Museli to tak jako zalepit a napnout přes mou rýhu na zadku. Bylo to docela komické. Celý ten film je ale velmi eroticky přitažlivý,“ vzpomínal na natáčení jedené scény Robert.

Od režiséra prý také získal celou řadu tipů, jak se chránit při natáčení erotických scén, aby nešlo nic vidět a herec se nemusel strachovat.

„Allen Coultner nám dal celou lekci o tom, jak se cítit v klidu, dostal jsem celou řadu věcí, kterou můžete využít, nebo taky nemusíte, to je v pořádku, ale má vám to vše usnadnit,“ dodal Robert.

Erotické scény se přitom na něj v poslední době jen sypou. Doslova prosouložit se prý musel také filmem Bel Ami, v němž hraje s Umou Thurmanovou a který bude mít premiéru příští rok.

Doporučujeme

Články odjinud