Robertsová děsí producenty obezitou

14 komentářů

karandachi
3. listopadu • 20:32

Reziser s tim urcite pocital kdyz ji tuto roli nabizel.....a bulvar ma k dispozici jen pitome poznamky nakych malovyznamnych zavistivych pipinek z filmoveho stabu.......ty kravy si mysli ze s dvojcatama v brisku ji narvou do stejnych hadru jako pred tehotenstvim.....dyliny ubohy....obcas mi zustava rozum stat jak je lidska blbost a zavist bezmezna.....

Axi
20. října • 14:24

Taky nechapu, co proti ni maji, vzdyt at si je naladova a konecne se naji, ceho chce. Hollywood diktuje vychrtliny a ted ma moznost zdlabnout, co chce. Stejne pak urcite zhubne.

chlap
14. října • 20:26

Je super, jen ať sní co se jí zlibí.

jaguda
8. září • 8:39

Já o ní nemám strach, myslím, že až se jí dvojčátka narodí, tak to určitě dokáže zase shodit.

30. srpna • 23:27

Zatraceně tak ať to místo ní hraje ultralehká Kidmanová, stačí ji trochu upravit, dokáže zahrát i tlusťocha.

Mirry
30. srpna • 11:34

ať jí políběj prdddel. I kdyby je sekýrovala jak chtěla, tak je to výborná a na svůj věk furt krásná herečka, která i když bude stará a hnusná, bude furt hvězda,protože bude umět hrát. I kdyby byla tlustá jako prase, tak no a co jako. Přece nemusej bejt ve filmech jen krásný a mladý, kolem nás v životě to taky tak není.
Souhlasím s tím, že v těhotenství se každá změní - a stejně tak až porodí, může bejt i pořádně hubená.
No ráda bych viděla ty chytráky, kdyby oni čekali dvojčata, aby je někdo peskoval,jestli jim přibyl v pase za měsíc centimetrovej \"špek\".Tahle herečka je vážně dobrá, a nejen díky profláklině Pretty Woman. Mě se líbila i v kritiky odsuzovanejch Kandidátech života a smrti.

25. srpna • 11:11

Je až neuvěřitelný,čím vším se bulvár zaibírá.Každá ženská se v těhotenství změní.Některá je náladová,jiná má chutě tak proč by taková nemohla být i Julia?!Vždyť je to ženská jako každá jiná!!!A když se ti režisérovi nelíbí,měl si počkat až si Julia odrodí.

Rom@na
21. srpna • 14:52

Má milý úsměv a ten se jistě ani v těhotenství nezmění, tak ať tělu dá co teď potřebuje.

EVELINA.
20. srpna • 11:32

Julii Robertsová-nádherná ženská-vlasy-úsměv-jen ať si dá, když má chuť, ještě tak, bude šidit drobečky-moc jí přeju, aby měla zdravé dvojčátka

RENDA
18. srpna • 20:38

Je to kočka, takže když bude mít pár kilo navíc, tak ji to neublíží a ještě k tomu v těhotenství, kdy se s tím počítá!

Slávek
18. srpna • 11:44

Správně. Tělo si samo řekne, co potřebuje. Takže páni novináři, nedělejte z komára velblouda. Julinko, žij si svůj život a na všechny se vykašli! ;o)

Jasmina1
13. srpna • 10:49

Kdyby ji svet nebral jako idola ale jen jako cloveka,tak by nemusil snaset jeji naladicky(pokud je tohle ovsem pravda)
Znam jednu,ktera dobrovolne pomaha jedne stare babicce.Babicka si ale navymysli!Tohle a tamto.
Jo,ona ta babicka ma totiz dost tucny konto a je sama)))))A tak znama,ackoliv ji proti vuli,lita,zajizdi k ni,nakupuje ale pak si ztezuje,jak je babicka naladova a rozfrncana))))
Tak at clenove filmoveho stabu makaji a at si neztezuji.
Testovin si snad kazdy muze snist,kolik potrebuje,ze?

Lucie_P.
13. srpna • 10:45

Taky jsem si to hned říkala. Celý život jí jen zeleninu a ovoce, tak ať si jednou pořádně užije a jí vše, co hrdlo ráčí. A že se chová jinak než dřív, to je součást mateřství, proboha!

Molly
13. srpna • 8:31

Otázka je, co je pro tyhle filmové šílence přejídáni - když jsou zvyklí točit s podvýživami, které jí porce velikosti kávového podšálku.

Doporučujeme

Články odjinud