Rodičovský horoskop na týden  3.10. – 9.10.

Rodičovský horoskop na týden 3.10. – 9.10.

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dovíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

S dospívajícími dětmi z tohoto znamení je to obtížné. Mají pocit, že se je v poslední době snažíte jen omezovat a ze všech sil si chtějí prosadit větší množství svobody. Popovídejte si o tom s nimi ve čtvrtek, kdy díky konjunkci Merkura se Saturnem můžete přijít na přijatelný kompromis.

Vaše dítko z tohoto znamení je naprosto dokonalé. Ve škole vám dělá samou radost a doma je to naprosto stejné. Když se pak vrátíte z práce do provoněného domova, kde vás čeká koláč, který vám váš Býček vlastní rukou upekl, budete mít na prchavý moment dojem, že jste se konečně ocitli v ráji.

V tomto týdnu je s nimi kupodivu pohoda. Daří se jim ve všem, na co sáhnou, a dokonce i požadavky, které k vám vznášejí, jsou celkem přijatelné. Není vyloučeno, že ke svým potomkům pocítíte takovou míru lásky, že jim sami a dobrovolně koupíte něco, o čem by si jindy mohli nechat jen snít.

Když se váš jinak absolutně nesportovní Ráček rozhodne, že sportovat začne a hned se do toho dá, měli byste střihnout ušima. Když se budete snažit rozluštit důvody tohoto netypického chování, asi přijdete na to, že je v tom někdo, do koho se vaše dítko zamilovalo a s kým chce být co nejvíce.

Velice pozitivně funguje pod vlivem nedělního úplňku ve znamení Berana. Jde o den, kdy byste s ním měli probírat všechno, co považujete za důležité. Váš Lev bude ke všemu, co mu řeknete, přistupovat neobyčejně velkoryse. Dokonce vás nejdříve vyslechne a až potom začne hledat to, co se mu na vašich slovech nelíbí.

Působte na něj a snažte se, aby pochopil, že by měl v životě dělat to, co ho baví a co má opravdu rád. Jde o rozhovor, který byste s Pannou měli podniknout bez ohledu na to, zda začíná v první třídě nebo na vysoké škole. Jedině tak ji přimějete, aby se neřídila jen tím, co je praktické, ale snažila se i o tom, co je opravdu zajímavé.

Pokud dítě z tohoto znamení sní o studiu v zahraničí, má k němu daleko blíže, než si vůbec dokážete představit. Když s ním dáte řeč, ke svému překvapení zjistíte, že si skoro všechno podstatné už zařídilo samo, a od vás čekají jen podpis na listiny, které si zatím samo podepsat nemůže.

Velice zajímavé je pondělí, kdy je pod pozitivním vlivem trigonu mezi Marsem a Uranem a kdy ho skoro nepoznáte. Najednou máte dojem, nejen umí dělat dvě věci současně, ale navíc umí být zároveň minimálně na dvou místech najednou. Na nic se neptejte, ale čekejte na večer, kdy se zastaví a kdy si s ním konečně můžete popovídat.

Ke svému údivu zjistíte, že se na rozdíl od vás dovede velice dobře bránit. Ve chvíli, kdy se do něj obuje babička nebo teta, z nichž vy máte upřímnou hrůzu, se ozve tak, že dotyčným spadne čelist. Vy sice cítíte, že byste ho měli alespoň formálně pokárat za drzost, ale nakonec se budete raději tvářit jako byste si ničeho nevšimli.

Vzhledem ke Slunci ve Vahách mají pocit, že se jim nic nedaří tak, jak by si představovali. Vám nezbude, než abyste jim vysvětlili, že taková období čekají během života občas každého, a odkázali je na konec měsíce, kdy se situace opět otočí v jejich prospěch.

Pokud máte doma parádní sklo, stříbrné příbory po babičce nebo něco podobného, co užíváte jen v opravdu svátečních dnech, máte smůlu. Vodnář ničemu takovému nepřikládá význam, takže je pravděpodobné, že část vaší chlouby najdete u něj v pokoji, kde z nich s chutí pojídá vuřty s cibulí nebo nějakou podobnou mňamku.

Jeho smysl pro humor vás vyvede z míry častěji než byste vůbec považovali za možné. Při svých výrocích se tváří tak vážně, že mu na ně skoro pokaždé naletíte. Až časem pochopíte, že vás Vaše dítko doslova tahá za nohu, ale touž bude pozdě, protože vy se budete za svou naivitu stydět a on se zase bude skvěle bavit.

Doporučujeme

Články odjinud