Rodičovský horoskop na týden 19.12 – 25.12.

Rodičovský horoskop na týden 19.12 – 25.12.

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dovíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

Pobyt s dítětem z tohoto znamení bude na vaši trpělivost náročný zejména v neděli, kdy se Mars ve Lvu točí do zpětného chodu. Svému drahouškovi budete jen těžko vysvětlovat, že mu dny nenatahujete schválně a že opravdu nemůžete za to, že se čas, který ho dělí od rozsvíceného stromečku, tak vleče.

Hovory, které vás čekají s dospívajícím dítětem z tohoto znamení, jsou hodně náročné. Pokud usoudíte, že váš potomek začíná koketovat s cigaretami, musíte svůj nesouhlas vyslovit tak, aby mu došlo, že nežertujete. Navíc se připravte na otázky, které vám ohledně návyků položí a na něž se bude opravdu těžko odpovídat.

Pokud jste se měli hned po Novém roce stěhovat a Blížence jste konejšili tím, že bude konečně mít své soukromí, dopadne všechno jinak. Situace se zkomplikuje a váš sen se posune v čase. Velice mile vás však překvapí reakce vašeho dítka, které vás bude stále dokola ujišťovat, že mu to nevadí.

Představy, které má váš Rak o vánočních dárcích a s nimiž se vám během víkendu svěří, vám vyrazí dech tak, že hned v pondělí půjdete nakoupit něco podle jeho vkusu. Neuděláte chybu, když si s sebou vezmete někoho z jeho vrstevníků, který vám pomůže vybrat to, co je opravdu cool.

I když se Vánoce blíží mílovými kroky, škola stále ještě stojí a váš Lev by to měl vzít v potaz. Pokud má přes prázdniny nějaké úkoly, udělá dobře, když se do nich pustí ještě o víkendu. Chtít se mu sice nemusí, ale když mu vysvětlíte, že na ně tak nebude alespoň muset myslet přes Vánoce, nakonec se do nich pustí.

Toho, že se pod stromečkem netváří zdaleka tak radostně, jak jste čekali, pozornost nevěnujte. Pravá chvíle, kdy pocítí nefalšovanou radost, nastane až v pátek večer. Venuše se ocitne v jeho znamení a on konečně dostane ten pravý dárek, který je sice malý cenou, ale zato velký významem.

Pocit dokonalého souznění s ním zažijete v pondělí. Pokud spolu budete něco dělat, půjde vám to naprosto bez problémů, pokud se budete na něčem domlouvat, budete mít pocit, že vám přání čte přímo z očí a hodlá ho splnit ještě dřív, než vy pořádně dořeknete poslední slovo.

To, že vaše dítko není s ničím kolem sebe spokojené, má celkem logické vysvětlení: jako tvor, který má rád, když je v centru pozornosti, by byl nejspokojenější, kdyby se kolem něj dělo něco alespoň trochu romantického. U vás je však všechno v pořádku a nic dramatického se k jeho velkému žalu ani nechystá…

O víkendu je Střelec v naprosté pohodě a ani v týdnu to o mnoho horší nebude. Potíž však nastane ve chvíli, kdy půjdete prohlédnout své skrýše s dárky, kde zjistíte, že téměř všechny váš Střelec odhalil. Nechte to bez komentáře, protože dobře víte, že jeho zvědavost je mocná a bojuje se s ní jen obtížně.

Už ve chvíli, kdy se v pondělí večer dostane Slunce do jeho znamení, se můžete připravit na různé omrzelé komentáře. Počítejte s tím, že vám vytkne, že jste ho měli v období kolem Vánoc a tím mu zabránili, aby si mohl Vánoce i narozeniny pořádně vychutnat a užít.

Problémem pro mladšího Vodnáře může být hlídání, které bude od pondělí do středy potřebovat. Máte však doma činorodé stvořeníčko, které problém vyřeší za vás. Sám od sebe vám řekne, že se domluvil se spolužákem, jehož rodiče jsou doma, a po vás jen chce, abyste ho tam ráno doprovodili.

Poslední předvánoční dny jsou ve společnosti rybího dítěte naprostou pohádkou. Rybka vám nejenom se vším pomáhá, ale navíc vás až neskutečně baví svými představami o vašem budoucím životě, který bude plný radostí, zábavy a naprosto dokonalých společných zážitků.

Doporučujeme

Články odjinud