Rodičovský horoskop na týden 19.6. – 25.6. 2010

Rodičovský horoskop na týden 19.6. – 25.6. 2010

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dozvíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou popokoušet vaše nervy.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den? Klikněte ZDE!

Počítejte s týdnem, kdy se musíte každou chvíli přizpůsobovat jeho požadavkům. Je docela možné, že se občas rozhodne nenocovat doma, protože bude spát u kamarádů. Ujistěte se, že bude opravdu tam, kde říká, že je, a v klidu si užívejte pohodového večera, který jste už dlouho nezažili.

Pondělní vstup Slunce do Raka podstatně vylepší vaše vztahy. Pokud jde o dorůstajícího Býčka, je docela možné, že přijde na chuť mazlení a sám a dobrovolně se s vámi přijde polaskat. Neptejte se, co se děje, protože vám to za chvíli poví rád a s veškerými podrobnostmi sám.

Pokud si na víkend naplánujete sportovní aktivitu, dejte si pozor, aby vás neuhnal. V sobotu i v neděli je Luna ve Vahách a on se bude ze všech sil snažit dokázat, že je opravdu dobrý. Dohlédněte, aby pořádně dodržoval pitný režim a snažte se jeho aktivitu alespoň trochu mírnit.

S dary k narozeninám je to letos opravdu obtížné. Když začnete nenápadně sondovat, co by si přál, pochopíte, že to s tím, co jste vymysleli vy, moc nevytrhnete. Mladším Rakům pořiďte něco podle jejich gusta a svého odhadu, Raky starší vyzvěte, aby šli nakupovat s vámi a svůj dárek si vybrali sami.

Když ho něco zaujme, překvapí vás intenzitou, s níž se začne svému novému zájmu věnovat, a systematičností, se kterou k němu přistoupí. Naprosto konsternovaní budete ve chvíli, kdy vám rozplánuje prázdninové výlety tak, aby toho při nich co nejvíce viděl a náležitě se poučil.

Malé děti a batolata z tohoto znamení prožívají momentálně období, kdy jsou nedůvěřivé ke všemu novému. Nechte jim čas, ať si nové věci mají čas okoukat a nenuťte je do projevů odvahy. Když si všechno nové půjdete prohlédnout s nimi a děti vás při tom budou držet za ruku, je to nejlepší.

Potíže, které máte se svým dítkem, jsou zcela standardní a k období, jímž právě prochází, neodlučitelně patří. Když budete mít pocit, že je toho na vás moc, podívejte se kolem sebe. Už u blízkých známých zjistíte, že jsou na tom hůře než vy a že si opravdu nemáte na co stěžovat.

Jeho hovory o zdravé a vyvážené stravě, kterými vás při každé vhodné i nevhodné příležitosti oblažuje, berte s nadhledem a pokud u toho není, třeba i s humorem. Kdybyste se však přemohli a občas něco z toho, co vám nabízí, ochutnali, zjistili byste, že to vůbec není tak špatné a že by se to dalo jíst častěji.

I když se vám nechce, musíte se smířit s tím, že jde o dítě, které absolutně nemá hudební talent. Veškeré pokusy, aby se naučil na něco hrát, jsou trápením vaším, jeho i učitele, který se sice snaží, ale zázraky dělat neumí. Pochopte, že každý má jiný talent a nechte ho, aby si našel koníčka podle svého.

To, že máte doma zajímavé dítě, které se vymyká průměru, už dávno víte. V tomto týdnu však budete přemýšlet, jestli to, co vám říká, myslí vážně, nebo zda tak mluví jen proto, aby vás důkladně šokoval. V každém případě se připravte na chvíle, kdy mu budete muset vysvětlit, že jsou věci, které se nedělají.

Když vám řekne, že kytku v rámci závěru školního roku učitelce neponese, protože nevidí důvod, dostanete se do hodně těžké situace. Na jedné straně chcete respektovat jeho nepopíratelnou osobnost, ale na druhé si uvědomujete, že si svým jednáním může do budoucna velice zkomplikovat život.

Vaše Rybka se v poslední době změnila a vy nevíte, co s ní dělat. Místo obvyklého poletování po kamarádech a nekonečného povídání přes telefon sedí doma a neustále o něčem přemýšlí. Snažte se zjistit, co se stalo, a pak jí vysvětlit, že je to sice nepříjemné, ale svět se kvůli tomu nezboří.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den? Klikněte ZDE!

Doporučujeme

Články odjinud