Rodičovský horoskop na týden 20.3. – 26.3. 2010

Rodičovský horoskop na týden 20.3. – 26.3. 2010

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dozvíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.


Pokud máte doma malého Beránka, na sobotní večer si raději nic neplánujte! Vaše ratolest bude plná energie, o kterou se postará vstup Slunce do jejího znamení a spánek považuje za něco, co je naprosto zbytečné, protože ji to jen brzdí v rozletu. Nakonec ho sice uspíte, ale dá vám to fušku.


Stížnosti, které na něj přijdou ze školy, vážně neberte. Když se vážně zamyslíte nad jejich důvodem, dojde vám, že chyba je v tom, že od začátku nasadil až příliš vysokou laťku. Když se mu teď něco nepovede, vzbudí všeobecný podiv i to, co by se u jeho spolužáků hodnotilo jako normální výkyv, který si žádnou zvláštní pozornost nezaslouží.


Dobře ozářený Mars, který se nachází v jeho třetím domě, z něj udělá velice obávaného diskutéra. Pokud nechcete, aby vás doslova roznesl na kopytech, vyvarujte se veškeré demokracie a nastolte tvrdý autoritativní systém. Výchovně to sice není úplně správné, ale jinak se vedle něj přežít nedá!


V úterý, ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v jeho znamení, se bude chovat tak trochu jako zpomalený film. Zvlášť náročné to bude ráno, kdy odmítne vstávat a kdy mu budete muset vysvětlovat, že do školy či školky se prostě musí. Pro jistotu si večer připravte všechno, co mu ráno chcete obléct! Ušetříte si nervy i čas!


Pokud váš Lev sportuje, připravte se na týden, kdy sklízí úspěch za úspěchem! To, že se mu opravdu daří, pochopíte ve chvíli, kdy se vás zeptá, zda ho nechcete na trénink, na zápas nebo na závody doprovodit. Berte to jako nezasloužené vyznamenání a fanděte jako o život!


Jeho příteli či přítelkyni nemůžete přijít na chuť, ale to vůbec nevadí. Momentálně bude pro všechny lepší, když se k jeho partnerovi budete chovat zdrženlivě. Když se ještě ovládnete natolik, že se nebudete vyjadřovat ani k jejich plánům, zvládli jste rodičovskou maturitu na výbornou.


Na jeho upovídanost a rozsáhlou slovní zásobu jste byli až dosud pyšní, ale v tomto týdnu několikrát pochopíte, že všeho moc škodí. Napadne vás to zejména ve chvíli, kdy dítě před babičkou bezchybně odvypráví dialog, který jste měli s manželem na jisté výbušné téma, o němž prarodiče dosud neměli ani tušení.


To, že se vám dítě z tohoto znamení naučilo chodit v noci do postele, není už moc roztomilé a začíná to být problém. Další potíž je v tom, že se s tím momentálně nic moc dělat nedá. Musíte vydržet do začátku června, kdy se Mars dostane ze Lva do Panny a kdy Štírovi dojde, že má na spaní svou vlastní postýlku.


Když mu něco nejde podle vašich ani jeho představ, přestaňte tlačit na pilu a dejte jemu i sobě šanci k oddechu. K celé záležitosti se vraťte až ve čtvrtek po poledni, kdy bude už Luna bezpečně ve Lvu a kdy se vašemu Střelci začne dařit i to, v čem dosud velkých úspěchů nedosahoval.


Obvykle s ním potíže nemáte, ale v pondělí vám všechno vynahradí. Pod vlivem opozice Slunce se Saturnem ho ráno nebudete moci vzbudit a večer uspat. Berte jeho protivnost jako něco, co se občas stává, a hlavně nehledejte sami v sobě vinu za něco, za co opravdu nemůžete.


Jediné, co potřebuje, aby dobře fungoval, je dostatek spánku. Je potřeba, abyste nasadili důslednost a v žádném případě se nenechali zlomit k posunutí večerky. Naštěstí má vaše dítě rozum, a pokud hned na počátku týdne zjistí, že u vás žádným vydíráním neuspěje, velice rychle své snahy vzdá.


Po hektickém měsíci, kdy vám téměř každý den přinesl nějaké překvapení, nastala konečně pohoda a klid. Ryba je přesně tak roztomilá, jak by podle veškeré literatury měla být, a vy si její společnosti vyloženě užíváte. Pokud chcete, aby vám bylo ještě lépe, vyrazte spolu plavat!

Doporučujeme

Články odjinud