Rodičovský horoskop na týden 22.1. – 28.1. 2011

Rodičovský horoskop na týden 22.1. – 28.1. 2011

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili horoskop pro vás o vašich dětech. Dozvíte se, zda tento týden budou hodné, nebo jestli budou popokoušet vaše nervy.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den? Klikněte ZDE!

S beránky je to v tomto týdnu jednoduché. O to, aby se cítili opravdu dobře, se postará Jupiter, který se v sobotu dostává do jejich znamení. Najednou se jim daří všechno tak, že musíte až tlumit sourozeneckou žárlivost a vysvětlovat, že beraní období nezaslouženého štěstí na začátku června skončí.

V pondělí a v úterý počítejte s tím, že se ve škole snaží tak, jak jste to dosud nezažili. I když vás pusa svrbí a vy mu máte chuť vysvětlovat, že kdyby tak pracoval od začátku roku, mohl si nynější stres ušetřit, nedělejte to. Je to sice pravda, ale na tu opravdu není zvědavý.

Pokud je ve stavu, kdy mu lezou zoubky, počítejte s opravdu zábavným víkendem. Vzhledem k Luně v Panně jde všechno pomalu a vy si opravdu užijete. Zajímavý je víkend i ve chvíli, kdy má zuby už dávno venku. Nápady, které má, vám připadají skoro trestuhodné, a vy opravdu nevíte, jak je vydýchat.

Jakmile k vám přijde návštěva, začne se chovat tak roztomile, až hosté nebudou tajit, že by si ho nejradši vzali rovnou domů. Vy s ním však máte po celý týden potíže! Je totiž pod negativním vlivem stacionárního Saturna a to, že by poslechl, bere jako vyloženou újmu na své cti.

Intuicí zvládnete všechno, ale požadavky, které na něj momentálně klade škola, pravděpodobně ne. Nezbude, než abyste si do školy zavolali a zeptali se, o co vlastně běží. Počítejte však s tím, že se vám kromě toho, co vědět chcete, dostane i dalších informací, o které jste ani nestáli.

Zajímavé hovory vzniknou kolem jídla. Zatímco vy byste své ratolesti za vysvědčení, kterému se opravdu nedá co vytknout, vystrojili večeři vpravdě královskou, požádá vás Panna o něco, co není sice drahé, ale co je náročné na přípravu. Zapomeňte na rozmlouvání a pusťte se do přípravy bramboráků nebo něčeho podobného.

Nebudete vědět, jestli se kvůli radám, které vám dává, máte rozčilovat nebo smát. V žádném případě však nepodezírejte druhého rodiče nebo dědečky, že ho instruovali, co vám má povídat. Může se vám to sice zdát skoro nemožné, ale veškeré myšlenky, s nimiž v tomto týdnu přijde, pocházejí z jeho vlastní hlavy.

Využijte víkendu a rozhodněte se pro akci, na kterou se už dlouho chystáte, ale pořád jste se k ní nedostali. Když děti usoudí, že byste měli navštívit nějaký hrad, proslulý svými sbírkami, neváhejte a jeďte. Kdybyste ještě dokázali vyrazit vlakem, byl by z obyčejného výletu rázem adrenalinový sport!

Stacionární Saturn v jeho sektoru přátelství z něj udělá miláčka starší generace. Pokud zjistíte, že si zaujatě povídá s vaším pracovním kolegou, a ten říká, že se dobře baví, vůbec nepřehání. Vaše dítě má rozsáhlé znalosti různých zajímavostí, a obohacuje každého, kdo se s ním dostane do styku.

Čím je mladší, tím obtížněji snáší každou pravidelnost. Pokud byl už zvyklý spát sám, počítejte s týdnem, kdy bude vyžadovat světlo nebo rovnou vaši přítomnost. V noci počítejte s tím, že spát nebude, a ve dne s tím, že bude ospalý a naprosto bez energie. Naštěstí se ve středu Saturn otočí a všechno se vrátí do normy.

Pokud mu máte šanci koupit kolo v dobrém stavu za dobrou cenu, neříkejte si, že jaro je ještě daleko, a kupte. Vodnáře tím poučíte, jak se plánuje dlouhodobě, a sami si ušetříte jarní starosti. Kdybyste chtěli působit výchovněji, domluvte se, že vám přispěje z peněz, které si našetřil z kapesného!

V soboru, kdy se Jupiter dostane z jeho znamení do Berana, se situace dost zásadně změní: pokud dosud dělal problémy s jídlem, teď sní všechno, co mu nabídnete. Ryby všeho věku si navíc velice rychle přestávají myslet, že jsou centrem světa a nemají dojem, že by veškerá pozornost měla směřovat jen na ně.

ČTĚTE TAKÉ:
Martin Maxa: Kde přišel k záhadné chorobě?


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud