Rodičovský horoskop na týden 22.5. – 28.5. 2010

Rodičovský horoskop na týden 22.5. – 28.5. 2010

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dozvíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

V sobotu je Luna v Panně, což znamená, že se budete muset daleko více zabývat jeho zdravím. Když se vám váš malý Beránek na první pohled nějak nezdá, netrvejte na obvyklém fyzicky náročném programu, ale naordinujte mu odpočinek. Pokud šlo jen o přechodnou nevolnost, bude v neděli všechno v pořádku, pokud je situace komplikovanější, v neděli se choroba projeví naplno.

V pondělí budete až dojatí pochopením, které vám mládě z tohoto znamení prokáže. Najednou pochopíte, že spoustu věcí sice rozumem nechápe, protože mu k tomu chybí patřičné životní zkušenosti, ale instinkt mu velice dobře napovídá, co se děje, a radí mu, jak se v tom orientovat.

I když vám to připadá skoro nemožné, umí vaše dítě bez problémů věnovat pozornost několika věcem najednou. Pokud si chcete s kamarádkou probrat nejnovější klípky, raději se stáhněte někam, kde vás Blíženec určitě neuslyší. Navenek si sice soustředěně hraje, ale ve skutečnosti každé vaše slovo nejen slyší, ale taky si ho pamatuje.

Z toho, že vaše dospívající dítě z tohoto znamení vyhledává v každé volné chvíli samotu, si nic nedělejte. Počítejte však s tím, že ze svých úvah vyvodí závěr, který vás srazí na kolena a udělá vám v peněžence průvan. Váš Rak pochopí, že se bez důkladné znalosti alespoň jednoho cizího jazyka neobejde, a požádá vás, abyste mu zaplatili letní intenzivní jazykový kurz.

Velice zajímavé změny proběhnou v pátek, kdy se Uran přesouvá do Berana. Vaše dítě odloží veškerou lenost i pohodlnost a najednou se z něj stane bojovník. Pokud sportuje, začne překonávat své vlastní výkony, pokud jste rodina spíše pasivnější, počítejte, že se vás o následujícím víkendu pokusí vyhnat minimálně na cyklistický výlet!

Jeho pracovitost, soustředěnost a tah na branku vám všichni závidí a naprosto nechápou, že to s dítětem z tohoto znamení občas není lehké. Momentálně, kdy je navíc pod pozitivním vlivem Merkura z Býka a jeho pracovitost už přesahuje všechny meze, byste byli daleko spokojenější, kdybyste vedle sebe měli normální líné dítě, které by vás nehonilo do práce.

Pokud usoudí, že má šanci, nezbude, než abyste jeho slova vzali vážně. Dospívající dítě z tohoto znamení je přesvědčeno, že má talent a rozhodne se, že se přihlásí do televizní soutěže, kde své hřivny uplatní. Nehádejte se s tím a podepište mu jako zákonný zástupce přihlášku – třeba mu to opravdu vyjde.

To, co s ním momentálně prožíváte, není sice žádný med, ale taky to není důvod, abyste si zoufali. Ke Štírovi se chovejte důsledně a trvejte na tom, aby plnil veškeré své povinnosti. Je sice možné, že se kvůli tomu během týdne několikrát i pohádáte, ale pořád to bude lepší, než kdybyste měli pocit, že vás nebere ani trochu vážně.

Projeví se v něm talenty, které byste ani ve snu nečekali. Pokud se pustíte do vaření a přizvete ho ke spolupráci, s údivem zjistíte, že je to práce, na kterou se umí soustředit. Ještě víc vás překvapí svými skvělými nápady, které ohledně připravovaného jídla má a které jeho kvalitu opravdu obohatí.

Zatímco sobota bude v pohodě, protože je pod vlivem Luny v Panně, bude neděle a začátek týdne trochu problematičtější. Váš Kozoroh se pod vlivem Luny z Vah rozhodne zasáhnout do sporů, které se rozvinuly mezi jeho přáteli. Jeho snaha si náležitého ocenění nezíská a on bude naštvaný, protože pochopí, že svět jeho snahu nijak pozitivně neocenil.

Vzhledem k Luně v Blížencích je nesmírně komunikativní a mluví jako kniha. Pokud jde o malé dítě, neobyčejně se rozpovídá a dosud jednotlivá slova začne hbitě skládat do vět. To, co řekne, bude docela zábavné, a vy byste si to měli psát, abyste jeho moudra časem nezapomněli.

Vzhledem k Venuši, která se dostala do Raka a jde mu na ruku, se musíte ve vztahu k němu držet opravdu hodně zkrátka. Uvědomte si, že pod vlivem planetárního tlaku máte sklon plnit těmto dětem přání ještě dříve, než si je stihnou v mysli pořádně zformulovat. Uvědomte si, že i dobrého má být pomálu a taky se tím řiďte!

Chcete znát svůj horoskop pro dnešní den?

Doporučujeme

Články odjinud