Rodičovský horoskop na týden 26.9. – 2.10.

Rodičovský horoskop na týden 26.9. – 2.10.

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dovíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

Jste velice překvapení tím, co se v jeho životě děje. Beránek se vám v neděli večer skoro rozpláče, protože zjistí, že je v pondělí svátek a on nemůže do školy. Nepátrejte, zda je v tom dětská láska nebo zda se mu opravdu ve škole tak zalíbilo, a čekejte, až se vám se vším svěří sám.

Naprosto dokonalé bude úterý, kdy se Merkur ve spřáteleném znamení Panny točí do přímého chodu a kdy bude mít svůj den. Pokud se bude realizovat jen ve škole, bude to v pohodě. Trochu horší to bude ve chvíli, kdy se rozhodne pobrousit svůj ostrovtip na vás a kdy bude mít na každé vaše slovo tisíc svých vlastních.

Překvapí vás svým ekonomickým myšlením. Pokud nechcete od života dostat opravdu hořkou lekci, nestěžujte si před ním ani na nedostatek peněz, ani na nedostatek příležitostí. Blíženec by vám chyby v hospodaření vytkl tak, že byste mu nemohli oponovat, protože byste věděli, že má pravdu.

Víkend, kdy je Luna v Kozorohu, můžete mít sice naplánovaný lecjak, ale nakonec stejně skončíte u vaření čaje a v péči o Raka, který přitáhne domů nějakou virózu. Nebude to však zdaleka tak zlé, protože spolu shlédnete pěkných pár filmů a popovídáte si o spoustě zajímavých věcí.

Do boje se dostanete s jeho kamarády, kteří vaše Lvíče ovlivňují víc, než je zdrávo. Pokud chcete potomka donutit, aby se na ně podíval objektivně, vyžaduje to z vaší strany slušný diplomatický talent. Za žádných okolností se však nenechte strhnout k tomu, abyste na kamarády přímo zaútočili, protože by to pozitivní efekt nemělo.

Občas nevíte, jestli je ve škole opravdu tak vytížený, jak vám tvrdí, nebo zda si jenom vymýšlí. Když však zapojíte logiku a dáte si věci dohromady, dojde vám, že si práci navíc nabírá sám a dobrovolně. Následně taky pochopíte, že to dělá proto, že se bojí vlastního neúspěchu, což je pro něj ta nejhorší představa.

Pokud jde o dospívající Váhu, jsou z vaší strany vysoce pravděpodobné ponory do minulosti a stýskání po tom, jako to bylo krásné, když byla malá a vaše slovo pro ni bylo vším. Teď se hádáte kvůli hodině, kdy se má vrátit domů a podobným náležitostem a vy máte občas dojem, že ji vaše názory ani trochu nezajímají.

Opět máte příležitost, abyste žasli nad jeho bystrým myšlením, které zdaleka neodpovídá jeho věku. Ke vztahům, jež panují ve vaší rodině, se vyjádří tak, že nezbude, než abyste jeho pozorovací talent obdivovali. Hned vzápětí byste mu však měli vysvětlit, že doma něco takového říct může, ale jinde by o tom mluvit neměl.

Hoďte nenápadný pohled na knihu, která ho zaujala tak, že o víkendu nechce nikam jít a jen si čte! Počítejte však s překvapením, protože zjistíte, že jde o docela zajímavou literaturu, která už při základním prolistování zaujme i vás. Buďte rádi, že máte téma, o němž si můžete povídat a taky se do toho hned dejte.

Pokud mu chcete představit svého nového partnera, nedělejte to o víkendu, kdy je Luna v jeho znamení a kdy by mohl reagovat nevyváženě. Bude daleko lepší, když prvnímu setkání vyhradíte čtvrteční odpoledne, kdy bude Luna v Rybách a kdy i Kozoroh prokáže značnou dávku velkorysosti.

Obvykle vás dovádí skoro do šílenství svou aktivitou a hlavně tím, že s ním přes veškerou svou snahu nedokážete držet tempo. V tomto týdnu k vašemu překvapení tráví většinu volného času v poloze ležmo na gauči, odkud dává najevo, že se zabývá důležitými věcmi, o nichž vám zatím nehodlá nic říct.

Pokud přijde v úterý ze školy s pláčem a s tím, že na něj byl učitel nespravedlivý, měli byste mu věřit, protože to tak nějak opravdu bylo. Vaše Rybka se pod vlivem stacionárního Merkura ve svém partnerském sektoru chovala k pedagogovi jako k sobě rovnému a on to bohužel nevydýchal.

Doporučujeme

Články odjinud