Rodičovský horoskop na týden 27.3. – 2.4. 2010

Rodičovský horoskop na týden 27.3. – 2.4. 2010

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dozvíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

Malé dítě z tohoto znamení vám dělá samou radost. V neděli, kdy je Luna v příznivém znamení Střelce, se můžete dokonce dmout pýchou! Vaše mládě se před návštěvou předvede tak dokonale, že si za své výkony získá nelíčenou chválu a vy za svou výchovu skoro až potlesk.

O tom, že je zvědavý, víte, o tom, že ho přitahuje přesně to, co by nemělo, víte taky. Momentálně je potřeba, abyste ho drželi co nejdále od důležitých papírů a dokumentů všeho druhu. Pokud je si z nich začne skládat origami, ještě to jde, ale pokud se rozhodne, že je pomaluje nebo rozstříhá, už je nemáte šanci zachránit.

Když chcete Blížence přimět k větší aktivitě v oblasti, která ho moc nezajímá, musíte vědět, jak na něj. Jde o dítě, které k respektování vámi nastavených pravidel nepřimějete poukazem na to, jak jste z něj smutní, ale spíše logickým myšlenkovým pochodem, jímž mu dokážete, že je v jeho vlastním zájmu, aby se choval tak, jak chcete.

I když se vám jeho školní výkony, které podává na začátku týdne, moc nezdají, raději na něj netlačte. Uvědomte si, že od pondělí do středy stojí Luna v Kozorohu a on je na jakékoliv projevy autority zbytečně citlivý. Pokud nechcete, aby se postavil proti vám, kousněte se do jazyka a jeho neúspěchy nechte bez komentáře.

I když jste si jistí, že máte ve všem, co se týká jeho výchovy, naprosto jasno, nechte si vysvětlit, jak to, co se s ním děje, vnímá váš partner. Následně pochopíte, že genetika je v tomto případě opravdu silná a že se vaše mládě chová stejně jako se choval v jeho letech vás miláček.

Je s ním tak trochu problém. V posledních týdnech objevil kouzlo psaného slova a bez knížky se nehne. Nechte jeho jednání zatím bez komentáře. Jeho přirozený smysl pro rovnováhu dříve nebo později zvítězí a vaše dítě se opět vrátí ke svému normálnímu životnímu stylu.

Nespoléhejte na to, že aktuálním rodinným problémům nerozumí, a otevřeně si s nimi o tom, co se děje, pohovořte. Zároveň uděláte velice dobře, když budete bedlivě poslouchat to, co vám k tomu říká. Instinktivně vyhmátne podstatu toho, co se děje, a svým názorem ovlivní i vás.

To, že se Venuše dostala do jeho partnerského sektoru, poznáte nejpozději ve čtvrtek. I když dosud příliš mnoho pozornosti svému zevnějšku nevěnoval, nyní začne před zrcadlem studovat, co mu sluší, a dokonce po vás začne vyžadovat zcela konkrétní druh a barvu nového oblečení.

Jeho touha po dobrodružství je momentálně na vrcholu. Pokud přijde s tím, že začne provozovat horolezectví nebo jiný podobně náročný sport, nevymlouvejte mu to, protože to stejně nemá smysl. Nezbude, než abyste mu pořídili patřičné vybavení a dali mu požehnání.

S dítětem z tohoto znamení si momentálně zasloužíte nominaci na Nobelovu cenu za trpělivost. Všechno, co mu přikážete, mu musíte zároveň odůvodnit naprosto logickými argumenty. Nelogické argumenty neuznává a dá vám to najevo tak, že se budete sami za sebe skoro stydět.

O tom, jak mu zařídíte hlídání na velikonoční prázdniny, se starat opravdu nemusíte. Vaše dítě si vymyslí svůj vlastní program a vám ho jenom dá na vědomí. Vám nezbude, než se s ním ve čtvrtek ráno vydat na místo určení a následně všechno zaplatit.

Čím víc bude týden postupovat, tím lépe vás s vaším potomkem jde. Do jemu příznivého znamení Býka postupně přejde spolu s Venuší i Merkur, a s vaším dítětem začne být rozumná řeč. Když ke konci týdne projeví smysl pro humor, můžete si oddechnout, protože máte vyhráno!

Doporučujeme

Články odjinud