Rodičovský horoskop na týden 27.6. – 3.7.

Rodičovský horoskop na týden 27.6. – 3.7.

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dovíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

Přelom mezi školním rokem a prázdninami u vás proběhne ve znamení čilého společenského ruchu. Vaše ratolest bude poletovat z party na party a vy ho tam budete vozit. Naštěstí objevíte stejně postižené rodiče, což zaručí, že se ani vy nudit nebudete.

2. července, kdy na vašeho miláčka působí kvadratura mezi Venuší a Jupiterem, budete mít co dělat, abyste nevynadali dědečkům a babičkám. Za vysvědčení vašeho drahouška zasypou takovým množstvím darů, až to bude připomínat druhé Vánoce, a vy jim nemáte šanci vysvětlit, že je to zbytečné.

Poslední červnový víkend bude kupodivu neobyčejně skromný a ve vystupování opatrný. Až v neděli se dozvíte, že udělal něco, o čem věděl, že vás to nepotěší, a svým nezvyklým jednáním se snažil své provinění maskovat.

Pokud dítě z tohoto znamení balíte na prázdniny, musíte tomu věnovat náležitý čas a mít u toho klid. Potřebuje mít na všechno systém a znát klíč, podle kterého mu věci ukládáte. Přizvěte ho k balení a nebraňte mu, když bude chtít projevit svůj názor na to, co s sebou vzít a co nechat doma.

Velice vás překvapí suverenitou, s níž se chová mezi lidmi, které vidí poprvé v životě. Vychutnejte si pozitivní dojem a uvědomte si, že je to jeden z důsledků vaší výchovy, která z vašeho dítěte vytáhla to nejlepší, co v něm je a která ho navíc zbavila všech obav a zbytečných komplexů.

Pokud se ratolest z tohoto znamení rozhodne, že vás šokuje opravdu hodně drsným vtipem, nesmíte se dát. Zatvařte se, jako byste vlastně ani nechápali, o čem mluví, a vyžadujte podrobné vysvětlení. Následně si můžete vychutnat rozpaky vašeho dítka, které není zdaleka tak drsné, jak se tváří.

Ve středu večer ani ve čtvrtek dopoledne se s ním nepouštějte do debat, protože byste je na celé čáře prohráli. Vaše dítko umí plně využít trigonu mezi Merkurem a Jupiterem a prosadí si všechno, co chce – a to nejen u vás, ale i u druhého rodiče.

Ať dostává vysvědčení v pátek či v úterý, bude jeho výsledek natolik skvělý, že vám nezbude než chválit a chválit. Dárek však dejte podle vlastního uvážení. Když Štírovi nabídnete, aby si něco vybral sám, sáhne bez rozpaků po tom nejkvalitnějším a nejdražším, což by vám vneslo do financí zmatek.

Ve středu, kdy se Uran točí do zpětného chodu, byste ho měli mít pokud možno pod dohledem. Nápady, které bude pod jeho vlivem mít, jsou opravdu netuctové. Pokud nechcete riskovat návštěvu pohotovosti, hlídejte ho jako oko v hlavně a z jeho nelibosti si nic nedělejte.

Jde o dítě, které o víkendu můžete klidně vytáhnout na rodinný výlet po památkách. Bude se mu tam líbit a nudit se nebude ani minutu. O horkou chvíli se však může postarat průvodci, kterého se bude vyptávat tak, až se dotyčný bude cítit jako u hodně přísné zkoušky.

Ve středu večer se doma nebavte o ničem, co nechcete, aby vaše ratolest slyšela. Pokud něco takového potřebujete s partnerem projednat, vyjděte si raději na procházku. Na vaše dítě působí kvadratura mezi Venuší a Neptunem a hrozí, že by kolem vašich slov začalo spřádat fantazie, které nemají se skutečností nic společného.

Ve čtvrtek ráno se rozhodně nehádejte kvůli tomu, co si vezme na sebe. To, co si obléká, je sice trochu nezvyklé, ale vy musíte uznat, že mu to opravdu sluší. Věk nehraje roli, protože velice jasnou představu o tom, co si obleče, bude mít i špunt sotva tříletý.

Doporučujeme

Články odjinud