Rodičovský horoskop na týden 28.5. – 3.6.

Rodičovský horoskop na týden 28.5. – 3.6.

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili horoskop pro vás o vašich dětech. Dozvíte se, zda tento týden budou hodné, nebo jestli budou popokoušet vaše nervy.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den? Klikněte ZDE!

Neustále spolu debatujete o tom, co už bylo dávno zajeté, schválené a proti čemu se hlavně až dosud vůbec nebouřil. Uvědomte si, že váš Beránek roste a zkouší, co mu ještě dovolíte. Zvlášť vydatný bude v tomto směru víkend, kdy je Luna v Raku a kdy vám na nervy brnká opravdu virtuózně.

Vstup Jupitera do jeho znamení, který proběhne v sobotu odpoledne, vám spolehlivě vyrazí dech. Jeho vliv bude překvapivý! Váš Býček sní i to, o čem dosud nechtěl ani slyšet! Navíc projevuje enormní zájem o všechno, co se kolem něj děje, takže se dá čekat, že vám z jeho otázek půjde hlava kolem.

Když čtete nebo slyšíte o upovídaných Blížencích, jimiž se pusa nezavře, máte pocit, že vám vašeho drahouška snad vyměnili. V tomto týdnu vás však čeká zlom! Vaše ratolest se doslova přes noc rozpovídá tak, že budete jen obtížně sledovat nit jeho hovoru, až si nakonec začnete říkat, že jeho mlčení vlastně nebylo tak špatné.

I když se vám zdá, že je lhostejný ke všemu, co život přináší, a ke všemu novému přistupuje stoicky, je to dost zásadní omyl. Váš Rak patří k dětem, které sice nahlas nic neřeknou, ale ve skutečnosti tím, co na svou adresu slyší, velice trpí. Připomeňte si to pokaždé, kdy si z něj budete chtít dělat legraci!

Doby, kdy jste ho museli neustále honit a vůbec jste mu nestačili, jsou už dávno za vámi. Z vašeho čilého lvíčete se v poslední době stala líná kočka, která je ze všeho nejradši v pohodlí domova. Zkuste využít víkendu a jemně ho přinutit k cyklistickému výletu nebo jiným podobným aktivitám.

Na to, že je to dítě důsledné, jste si už zvykli – a dělá vám to radost. Momentálně se však máte šanci seznámit i s méně sympatickými dopady jeho důslednosti! Když uděláte něco, co jste jemu předtím zakazovali, nečekejte, že to nechá bez komentáře! Ten navíc seskládá tak, že se budete skoro červenat.

Debaty o tom, zda domácí zvíře mít či nemít, nabývají s blížícími se prázdninami na síle. Vy tvrdíte, že by se o chlupatého kamaráda stejně nestaral a všechno by zbylo na vás, on vám oponuje tak, jak jste to nikdy nezažili. Zatím celou záležitost necháváte otevřenou, ale už se smiřujete s tím, že prohráváte.

Když se rozhodne, že bude chodit v černém, mávněte nad tím rukou, protože je to normální. Čím víc mu budete mluvit do života, tím hustší atmosféra u vás bude vládnout. Teď mu navíc Jupiter vstupuje do partnerského sektoru, což startuje rok, kdy bude tak roztomilý, že mu nakonec stejně všechno dovolíte…

Hovory o tom, jak dopadne vysvědčení, si raději odpusťte, protože vás stejně poslouchat nebude. Měli byste ho však upozornit, že od chvíle, kdy se Jupiter dostal z Berana, je bez mocné planetární podpory, a pokud si chce udržet školní výsledky, musí hodně přidat. Vám věřit nemusí, ale planetám by mohl…

Jde o dítě, které na vás působí výchovně, i když ani samo nechce. Pokud se stane a vy finančně nevyjdete, půjdete za ním s prosíkem a požádáte o půjčku. Nesmíte však být překvapení, když vám Kozoroh peníze sice půjčí, ale rovnou a z hlavy vám spočítá úroky, které od vás za to bude chtít.

Vstup Jupitera do jeho sektoru rodiny nemusí být vždycky jenom příznivý. Pokud čekáte v rodině další dítě, nebo ho už máte, měli byste dbát, aby váš Vodnář zbytečně nestrádal. Pozornost, kterou mu věnujete, se vám později mnohokrát v dobrém vrátí a vy navíc předejdete budoucí sourozenecké žárlivosti

Pokud jste dosud měli pocit, že nemá kamarády a zábava s dětmi stejného věku se mu moc nedaří, s radostí zkonstatujete, že jste se zmýlili. Zvlášť markantní to bude o víkendu, kdy na něj současně působí pozitivní Jupiter z Býka a Luna z Raka. Vaše Rybka spolehlivě odloží veškerou svou melancholii a bude si s chutí hrát.

ČTĚTE TAKÉ: Žena po čtyřicítce. Gynekolog radí!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud