Rodičovský horoskop na týden 30.4. – 6.5.

Rodičovský horoskop na týden 30.4. – 6.5.

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili horoskop pro vás o vašich dětech. Dozvíte se, zda tento týden budou hodné, nebo jestli budou popokoušet vaše nervy.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den? Klikněte ZDE!

Veškeré zvyky, které jste dosud v rodině pěstovali, jsou najednou v ohrožení. Vaše dítě usoudilo, že je už dost velké a zajeté rituály odmítá dodržovat. Prožíváte zajímavé období: ještě nedávno jste se těšili, jak krásné budou večery bez tradiční pohádky na dobrou noc, a sotva skončily, už se vám po nich stýská.

Připravte se na zajímavé debaty, které vás čekají s prarodiči vaší ratolesti. Zatímco vy se staráte, aby se jedlo pokud možno zdravě, babička s dědečkem mu dopřejí k jídlu leccos, co by před vaším přísným zrakem neprošlo. Naštěstí i vaše dítko chápe, že u babičky je to jiné, než doma, a doma nezdravoty vyžadovat nebude.

Jde o dítě, které momentálně potřebuje vaši soustředěnou pozornost. Je docela možné, že v poslední době došlo v jeho životě k nějaké zásadnější změně, se kterou se bude dost obtížně vyrovnávat. Stresy za něj prožívat nemůžete, ale můžete se postarat, aby proběhly s co možná nejmenšími škodami.

Když mu někdo z příbuzných dá darem květináč, pokojový skleníček nebo něco podobného, co má posílit jeho lásku k živé přírodě, můžete si spokojeně zamnout rukama. Vaše jindy dost netrpělivá a náladová ratolest bude nadšená a do pěstování se vrhne plnou parou. Nepříjemné to začne být až ve chvíli, kdy po vás začne vyžadovat vlastní zahradu nebo alespoň svůj záhon.

Konečně se s ním můžete bavit jako s rozumným tvorem, který se nesměje všemu, co mu říkáte. V žádném případě mu však nesmíte mluvit do oblečení, protože to je oblast, v níž nezná bratra. Vy si sice můžete myslet, že chodí jako urvaný z řetězu, ale on to vnímá jinak. Nechte ho, bude to lepší.

I když jde o dítě, které vám každý závidí, občas budete mít pocit, že je i jeho dost. Definitivní ránu dostanete ve chvíli, kdy Panna usoudí, že je nejvyšší čas, aby si k tomu, co se učí ve škole, přibrala ještě minimálně jeden jazyk navíc. Nic neříkejte a uvolněte peníze! Je už pevně rozhodnutá a vy nemáte šanci její rozhodnutí vrátit.

Všechno je v naprostém pořádku a vy se spolu docela dobře domluvíte. Čím je však vaše Váha menší, tím větší tvrdohlavost a zarputilost bude vykazovat. Kdybyste se dokázali ovládnout a tvářili se, že vám na jejím jednání vlastně ani nezáleží, bylo by to nejlepší, co byste mohli dělat.

Pod vlivem novoluní v jeho partnerském sektoru probíhá jeho socializace daleko rychleji, než byste čekali. Zatímco dosud si s ostatními dětmi hrál nerad, v tomto týdnu přijde kolektivní hře na chuť. Samá pochvala na něj bude i ve školce, kde nechápou, co se stalo, že se tak změnit.

Jeho nápady na vylepšení bytu jsou sice hodně extravagantní, ale zdaleka to neznamená, že by byly mimo. Pokud si s ním rozumně promluvíte a necháte si všechno vysvětlit, budete nakonec muset uznat, že má pro zařizování interiérů talent, který napovídá, že by to časem mohlo být i jeho povolání.

I když to už dávno není kojenec, spojení mezi vámi stále funguje a je enormně silné. Poznáte to ve chvíli, kdy se vám něco nepříjemného stane a vaše dítě se vás hned zeptá, co se děje. Pravdu říct musíte, ale raději se nepouštějte do zbytečných podrobností, protože by jim stejně nerozumělo.

K tomu, aby se radoval z práce na zahradě nebo v domácnosti, ho nepřinutíte, i kdybyste opravdu moc chtěli. Můžete po něm ale chtít, aby si nejdříve udělal své povinnosti a pak se bavil podle svého. Když bude hotový, úkoly mu v žádném případě nepřidávejte, protože by to právem bral jako podraz.

Jeho záchvaty tvrdohlavosti pokračují v neztenčené míře, ale vy jste se je naučili zvládat. Pokud se bude vztekat, klidně ho necháte, pokud s ním bude řeč, bude s vámi taky. Je sice možné, že se v příbuzenstvu najde pedagog – teoretik, který vám vysvětlí, že všechno děláte špatně, ale toho poslouchat nemusíte.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Agáta Hanychová: I přes vysoký stupeň těhotenství plánuje oslavu v casinu!

Doporučujeme

Články odjinud