Rodičovský horoskop na týden 31.10. – 6.11.

Rodičovský horoskop na týden 31.10. – 6.11.

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dovíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

Debaty o tom, co vaše dítě baví nebo nebaví, jsou sice užitečné, ale v tomto týdnu si na ně dejte pozor! Vaše ratolest po vás nepochybně zdědila smysl pro trochu jedovatý humor, takže byste se mohli dozvědět, že ho ze všeho nejvíc láká kariéra bankovního lupiče nebo tanečnice v luxusním nočním podniku.

Hovory ohledně Dušiček budou ještě zajímavější než v jiných letech. Váš Býček vás překvapí ve chvíli, kdy z hlavy spočítá, kolik jste v posledních letech za výzdobu hrobu utratili a jako správný ekonom vám nastíní možnosti úspor, které jsou sice na bíledni, ale které si v reálu nedovedete vůbec představit.

Zatímco s mladšími dětmi z tohoto znamení se bavíte o šikaně, se staršími vedete řeč o politice. Mohou vás sice překvapit svými radikálními názory, ale vy máte rozum a nebudete jim to ani vymlouvat, ani říkat, že svůj názor časem změní. Je to jediný způsob, jak Blížence přimět, aby pochopil, že ho berete vážně.

Všechny hovory, na jejichž výsledku vám záleží, si nechte na čtvrtek. Jde o den, kdy se Slunce dostane do konjunkce s Merkurem a kdy bude vaše ratolest přístupná daleko víc než jindy rozumné argumentaci. Vám se o výběr správných slov postará Luna v Blížencích, takže domluvě nestojí opravdu nic v cestě.

Střetům s dítětem z tohoto znamení se snažte předejít. Pokud by váš spor zůstal jen mezi vámi, nic by se nedělo. Lev je ale pod tlakem a protože chce vyhrát, zapojí do vašeho sporu celý zbytek rodiny. Výsledkem by byla zbytečná hádka, kdy by jeden překřikoval druhého, ale nic by se nevyřešilo.

V pondělí bude mít opravdu svůj den! Umí využít úplňku v Býku a pokud usoudí, že něco potřebuje, dokáže to vlídně, ale naprosto nekompromisně prosadit. Vy si můžete vybrat, zda s ním budete diskutovat a vysoce pravděpodobně si odnesete porážku nebo se smíříte s tím, že vás zase přesvědčil.

Když v pondělí večer usoudí, že by se měl věnovat nějakému druhu umění, berte to vážně. O trochu horší to bude ve chvíli, kdy vás vyzve, abyste ho doprovodili na casting, kam se bez rodičů nemá šanci dostat. Na jedné straně vás překvapí jeho podnikavost, na druhé naštve to, že si celou záležitost nechal na poslední chvíli a vás postavil před hotovou věc.

Pokud v pondělí nebudete muset napochodovat do školy, berte to jako výhru. Váš Štírek je totiž pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Marsem a pokud má pocit, že má pravdu, vrhá ji přímo do očí tomu, kdo před ním stojí. To, že je to autorita, ho vůbec nezajímá a když ho vyzvete k omluvě, neví, proč by to měl dělat.

Malé dítko z tohoto znamení vám přináší samou radost. Každý den vás překvapuje nějakou novou dovedností, kterou už na první pokus zvládá dokonale. Občas máte dokonce pocit, že si všechno nepozorovaně natrénuje a potom se baví vaším údivem nad svou dokonalostí.

Pokud začal chodit do školky nebo do školy, situace se konečně urovná a mu se začne mezi spolužáky líbit. Poznáte to ve chvíli, kdy vám začne sám od sebe vyprávět o tom, co přes den zažil, a večer se vám dokonce svěří, že se těší, až bude znovu ráno a on bude moci vyrazit mezi nové kamarády.

Zajímavý hovor s ním bude zvláště ve středu, kdy je pod pozitivním vlivem stacionárního Neptuna ve svém znamení. Občas budete mít dokonce pocit, že vám čte veškeré myšlenky, které se vám proženou hlavou, a s obzvláštní radostí rozebírá přesně ty, na něž byste vy nejradši zapomněli.

Dosud jste si mohli myslet, že je nepraktický a věci všedního dne se ho nedotýkají, ale teď musíte svůj názor změnit. Nenápadně se začne vyptávat, jak se dají vydělat peníze. Když se ho budete dlouho a hlavně trpělivě vyptávat, na co je potřebuje, dozvíte se, že jsou Vánoce a že je potřebuje na dárky pro všechny, které má rád.

Doporučujeme

Články odjinud