Rodičovský horoskop na týden 3.4. – 10.4.

Rodičovský horoskop na týden 3.4. – 10.4.

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dozvíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

Občas se vám jeho tvrdohlavost zdá zábavná, ale teď máte co dělat, abyste nevyletěli. Týká se to zvláště středy, kdy má stacionárního Pluta v kvadratuře. Za všech okolností trvá na svém, na logické argumenty nereaguje, a když se naštvete, bere to jako důkaz své dobře vykonané práce.

Jde o týden, kdy ho skoro nepoznáváte. Pokud je starší a chodí do školy, připravuje se bez říkání tak, že vám nezbude, než ho chválit. Pokud je malý, zvládá jednu obtížnou dovednost za druhou! Každý den si pište seznam toho, co se naučil, a připravte se, že bude pořádně dlouhý.

Ve čtvrtek mu udělejte kontrolu známek a připravte se na jisté nepříjemné překvapení. Může za ně Saturn, který se ve středu večer vrátil do Panny, a roztržitost vašeho potomka. Tvrdý přístup nenasazujte, protože vám zkušenosti říkají, že není k ničemu, ale promluvte si s ním jako s tvorem sobě rovným, což by zabrat mohlo.

Ve středu bude velice tvrdohlavě a odmítavě reagovat na každý váš návrh. Vy si můžete vybrat, zda se s ním budete hádat a celou situaci tak zazdíte, nebo zda mávnete rukou a necháte věcem volný průběh. Pokud byste se ovládli a zvládli druhou taktiku, bylo by to podstatně lepší!

Pokud chcete v rodině klid, držte ho v pondělí co nejdál od příbuzných – hlavně od těch, kteří jsou starší a zakládají si na své důstojnosti. Vaše Lvíče je pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Marsem, takže jeho poznámky budou sice trefné, ale zároveň vrcholně nezdvořilé.

Dosud jste mohli mít pocit, že má svůj život pod kontrolou, ale teď zjistíte, že to není zdaleka tak jasné. Panny bez rozdílu věku v tomto týdnu zápasí s emocemi a city. Je docela možné, že se vám kvůli lásce velice intenzivně rozpláčou, a vy budete mít co dělat, abyste je utěšili.

Je vysoce pravděpodobné, že vás čeká týden, kdy nebudete chápat jeho reakce. Když si ho budete všímat, dozvíte se, že ho jenom hlídáte, když mu necháte svobodu, vytkne vám, že mu nevěnujete pozornost. Uvědomte si, že za vším stojí neharmonický stacionární Pluto a nenechte se vyprovokovat k debatě!

Jako rozený intrikán se vás pokusí dostat do sporu s druhým rodičem a potom z toho sám kořistit. Naštěstí se umíte bez problémů domluvit, a dítku jasně vysvětlíte, že s ním jeho hru hrát nehodláte. Rychle vás vezme vážně a rodinné vztahy se vrátí do starých kolejí.

O víkendu je Luna v jeho znamení, takže je energií nabitý tak, že máte co dělat, abyste s ním udrželi krok. Zvláštní pozornost věnujte batolatům a dětem, co se učí chodit. Když se rozběhnou, zmizí vám velice rychle z očí a vy budete mít co dělat, abyste se s nimi opětovně shledali.

Pokud jde o malé dítě, počítejte s tím, že bude celý týden dost obtížně spát. Naštěstí se Venuše ve středu přesouvá do Býka a celá situace se náležitě zklidní. V pátek se navíc do Býka přesouvá i Merkur, takže se dá čekat, že soulad mezi vámi bude naprosto dokonalý.

Když vám řekne, že chce v něčem být nejlepší na světě, nedělejte si z něj legraci, ale vezměte to prostě na vědomí. Vodnář momentálně prochází obdobím, kdy se formuje, a potřebuje mít jistotu, že mu věříte. Hovor na toto téma váš pravděpodobně čeká ve čtvrtek, připravte se!

Velikonoce proběhnou naprosto v pohodě. Ryba je nadšená vším, co jste si vymysleli! Když navíc navrhne sama od sebe cíl pro rodinný výlet, vychutnáte si zase jednou pocit dokonalé harmonie a všestranného souladu, který bude naprosto upřímný, protože všechno proběhne skvěle.

Doporučujeme

Články odjinud